Πρώτο θέμα εξακολουθούν να είναι οι τελευταίες εξελίξεις με τα εμβόλια Astrazeneca με τους «ειδικούς» να κάνουν σύσταση για μη χορήγησή του σε πολίτες κάτω των 60 ετών.
Ακόμα και πολίτες που ήταν υπέρ του συγκεκριμένου εμβολίου, κάνοντας την πρώτη δόση του συγκεκριμένου σκευάσματος, έχουν αρχίσει και διατηρούν έντονες αμφιβολίες.
Μάλιστα, με αφορμή διαμαρτυρία πολιτών πως οι επιστήμονες αλλάζουν συνεχώς τα, όπως ισχυρίζονται «επιστημονικά δεδομένα», δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως και οι δημοσιογράφοι ακολουθούν την ίδια οδό.
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης άλλα συζητάμε μεταξύ μας, άλλα λέμε στον αέρα. Είναι γενικός κανόνας».
Το ερώτημα που αυθορμήτως τίθεται είναι: Η αλήθεια πότε λέγεται;;; Πίσω ή μπροστά από την κάμερα;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μόνο στη Ρωσία: Η αρκούδα που κάνει χούλα χουπ “έριξε” το ίντερνετ!
- Μετά την εκεχειρία στη Γάζα, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν τον νότιο Λίβανο, vid
- Δύσκολος θα είναι ο χειμώνας για το Κίεβο! Τι ειπώθηκε στους κατοίκους
- Εντοπίστηκε χειροβομβίδα στο κέντρο της Αθήνας – Επί τόπου δυνάμεις του ΤΕΕΜ
- Θαυμάστε «υπερδύναμη»! Περίγελος οι ΗΠΑ με ουρές απλήρωτων στρατιωτικών για λίγο φαγητό, video
- Μυτιλήνη: Παραχωρείται δημοτική έκταση για να ανασκαφεί και αναδειχθεί η αρχαία Αρίσβη
- Λευκορωσία: Μαζική επιθεώρηση των Ε.Δ. μετά τις ασκήσεις με τη Ρωσία
- Τουρκία: Η δήλωση που έχει προκαλέσει εντύπωση εντός Ρωσίας
- Τραγωδία στο Τενεσί: Τουλάχιστον 19 αγνοούμενοι από ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυρομαχικών, vid
- Άντρας πέρασε 16 χρόνια πληκτρολογώντας τους αριθμούς από το 1 έως το 1εκατομμύριο στη γραφομηχανή του!