ανακοίνωσε χθες ότι θα απαιτήσει από το προσωπικό και τους εργολάβους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν ή να εξετάζονται κάθε εβδομάδα για τον νέο κορονοϊό.
Η εκπρόσωπος της Pfizer Πάμελα Έιζελ είπε ότι η εταιρεία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε «να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε». Οι εργαζόμενοι που έχουν κάποια πάθηση ή αντιρρήσεις για θρησκευτικούς λόγους μπορούν να ζητήσουν κάποια διευκόλυνση.
Εκτός των ΗΠΑ, η Pfizer θα προτρέψει σθεναρά τους εργαζομένους της που μπορούν να εμβολιαστούν στις χώρες τους, να το πράξουν.
Στα τέλη του 2020 η Pfizer απασχολούσε περίπου 29.400 εργαζόμενους στις ΗΠΑ.
Καθώς τα κρούσματα αυξάνονται και πάλι λόγω της παραλλαγής Δέλτα, εταιρείες όπως οι Alphabet και Walt Disney άρχισαν να απαιτούν τον εμβολιασμό των υπαλλήλων τους.
MYKONOS- A 4k Aerial Film of the Greek Islands
Μέχρι και χθες το 70,1% των ενήλικων Αμερικανών είχε κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για την Covid-19, σύμφωνα με στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: «Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% – 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό»
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου αποφυλακίζεται προσωρινά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
- Οι ΗΠΑ λένε πως η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντέλαγουερ – Σκοτώθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ύποπτος
- Δεν σταματά η ρωσική διπλωματία! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει
- Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δυο νεκροί και αγνοούμενοι εξαιτίας εκρήξεων σε οίκο ευγηρίας, vid
- Έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρέδρο της Δημοκρατίας
- Αναρτήθηκε το επικαιροποιημένο Μητρώο Προσωρινών Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
- Πώς φαντάζεται κανείς τα Χριστούγεννα….στην Αυστραλία; Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
Κύρια Θέματα









