Ακούσαμε καλά;;; «Εκτός πραγματικότητας και λογικής» οι παρέες, vid

Ζητούν ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!

Γίνεται και σήμερα επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τονκορωνοϊό, η οποία σχεδόν πάντα βγάζει και από μία δήλωση για όσα ζούμε και θα ζήσουμε!

Σήμερα «χτύπησε», η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ “Αττικόν”, Βάνα Παπαευαγγέλου, λέγοντας πως πρέπει να αλλάξει η συμπεριφορά μας και σε αυτή την κατεύθυνση να ξεχάσουμε την λογική της παρέας.

Αρχικά δήλωσε πως τα μέτρα του lockdown δεν τηρήθηκαν από όλους και αυτό φαίνεται από την κίνηση στους δρόμους: «Η μη τήρηση των μέτρων συνιστά ασέβεια στις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, αλλά και στην υποδειγματική συμπεριφορά όσων τηρούν τα μέτρα», ανέφερε η κα Παπαευαγγέλου.

Ταυτόχρονα, έδωσε εντολή στους εορτάζοντες να αναβάλλουν τις επισκέψεις και τα κεράσματα, ενώ υπογράμμισε πως θα ήταν ιδεατό αν η σταδιακή άρση των μέτρων συνοδευόταν από αλλαγή στην συμπεριφορά μας.

«Η επιστροφή στις προηγούμενες συνήθειες μας δεν είναι εφικτή και δυστυχώς η παρεΐστικη κοινωνική ζωή που οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε, είναι εκτός πραγματικότητας και λογικής σήμερα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ eurokinissi/unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί