Ακούς Έλληνα;; «Κλαίνε» “ειδικοί” και ΜΜΕ: «Δεν πέτυχε το ΠΕΙΡΑΜΑ των εμβολιασμών» – «Αποτύχαμε, είμαστε κοντά στο τέλος»! – ΒΙΝΤΕΟ

«Οδυρμός» δημοσιογράφων και «ειδικών» για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν εμβολιάστηκαν.

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε και όλοι γύρισαν από τις διακοπές τους; Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται να βρίσκονται «στον πάτο του βαρελιού», πλέον και με κυβερνητική παραδοχή.

Τα άδεια εμβολιαστικά κέντρα πανελλαδικά, παρά τους κυβερνητικούς εκβιασμούς στους ανεμβολίαστους, είναι η καλύτερη απόδειξη.

Εξάλλου «το πείραμα με τους εμβολιασμούς δεν πέτυχε», όπως ομολόγησε (άθελά της;) η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του OPEN, ρωτώντας την Ματίνα Παγώνη.

«Από εδώ και πέρα επειδή ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ στον στόχο μας πρέπει να βγούμε τώρα και προχωρούμε. Να έχουμε συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία. Το εμβόλιο να πάει στα παιδιά και όχι τα παιδιά στο εμβόλιο», σημείωσε η πρόεδρος EINAΠ.

«Φτάσαμε σε σημείο παραλογισμού. Εδώ η κατάσταση φαίνεται ότι έληξε. Είμαστε κοντά στο τέλος. Στοιχηματίζω μαζί σας ότι θέλετε. Δηλαδή 2 χρόνια μετά δεν μάθαμε να μην προκαλούμε αντιδράσεις;», ανέφερε ένας εκ των παρουσιαστών μιλώντας σε έντονο ύφος για την «κατάρρευση» των αριθμών των εμβολιασμών.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί