Άκουγαν τον Λιακόπουλο;;; «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στην Κρήτη: Τα FUNDS αρπάζουν ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΕΝΕΩΝ, vid

Άρον-άρον ενώνουν τις δυνάμεις τους οι φορείς να σώσουν ό,τι μπορέσουν...

Όταν ο Λιακόπουλος έγραφε και έλεγε πριν χρόνια πως θα αρπαχτούν μαζικά οι περιουσίες, τα σπίτια και τα χωράφια των Ελλήνων, ουδείς έδινε σημασία!!!

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά!!!

Στη Κρήτη προετοιμάζουν, όπως λένε, αρραγές μέτωπο ενάντια στους πλειστηριασμούς και καλούν σε… «ειρηνικό ξεσηκωμό».

Οι πλειστηριασμοί «ξεπάγωσαν» και ο φόβος των μαζικών κατασχέσεων απλώνεται πάνω από νοικοκυριά, επιχειρήσεις, την παραγωγική γη στο νησί.

«Είναι αμαρτία από τον Θεό περιουσίες των πατεράδων και των παππούδων μας να περάσουν στα Funds», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Φορείς και οργανώσεις κατακλύζονται από την αγωνία του κόσμου που ζητά απαντήσεις, μπροστά στον κίνδυνο να δει άμεσα σπίτια και περιουσίες να περνούν στα χέρια ξένων Fund, όπως μεταδίδεται.

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ), παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των φορέων που ενώνουν, όπως λένε, τις δυνάμεις τους.

Την ίδια ώρα 3.000 πλειστηριασμοί βρίσκονται προ των πυλών, δεκάδες χιλιάδες αναμένονται οι διαταγές τους επόμενους μήνες, αναφέρουν οι εκπρόσωποι του ΕΚΗ, ενώ σε όλη την Ελλάδα ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τους 140.000 πλειστηριασμούς και έπεται συνέχεια!!!

Δείτε τι συμβαίνει στην Κρήτη, καθώς πλέον όλα ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας:

photo freepik

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί