«ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ»! Το σχέδιο των διεθνιστών με αρχή την Σρι Λάνκα – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πρώτα τους ώθησαν στην καταστροφή και μετά τους παράτησαν!!! Ελλάδα ετοιμάσου…

Γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική:

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), όλα πήγαιναν τέλεια στην Σρι Λάνκα, αλλά τέσσερα χρόνια αργότερα: χρεοκοπία, πληθωρισμός, ελλείψεις τροφίμων, ελλείψεις εμπορευμάτων, ελλείψεις καυσίμων και βία στους δρόμους.

Ο Πρωθυπουργός της Σρι Λάνκα κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την φυγή του προέδρου Ρατζαπάκσα και της συζύγου του στις Μαλδίβες, ώρες πριν από την παραίτησή του. Η χώρα αντιμετωπίζει την χειρότερη οικονομική της κρίση από τότε που κέρδισε την ανεξαρτησία της από τους Βρετανούς στις 4 Φεβρουαρίου 1948.

Για την παγκόσμια οικονομική ελίτ, η Σρι Λάνκα ήταν το μαργαριτάρι της Ασίας, εξηγεί ο  Glenn Beck. Το 2018, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επαίνεσε την χώρα σε ένα άρθρο με τίτλο: «Έτσι θα κάνω την Σρι Λάνκα πλούσια μέχρι το 2025». Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το άρθρο αφαιρέθηκε επίσης αθόρυβα (ΕΔΩ).

Όλα έπρεπε να γίνουν «ΠΡΑΣΙΝΑ» (βιώσιμη ανάπτυξη)

Και τώρα που η χώρα τους καταρρέει, οι οργανισμοί που τους υποστήριξαν και τους ώθησαν προς αυτή την κατεύθυνση – οι οργανισμοί που ώθησαν και υποστήριξαν αυτόν τον «μετασχηματισμό», συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, τους άφησαν στα κρύα του λουτρού.

Ο Μπεκ προειδοποιεί όλους να θυμούνται τι έκαναν οι παγκοσμιοποιητές στην Σρι Λάνκα: «Την επόμενη φορά που θα ακούσετε τον Klaus Schwab να λέει τώρα είναι ώρα για Great Reset, όποτε ακούτε για την γεωργική μας βιομηχανία που χρειάζεται να γίνει πράσινη, όποτε ακούτε για το πώς η Ρωσία φταίει για τις τιμές του φυσικού αερίου, θέλω να σκέφτεστε την Σρι Λάνκα».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί