Αγρότης αφήνει τους vegan και τους λάτρεις τροφίμων εργαστηρίων άφωνους: Αυτά τρώτε – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε…

Τα τρόφιμα εργαστηρίου και το μενού vegan επιδιώκεται να επιβληθούν αντικαθιστώντας την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία.

Ωστόσο, αγρότης στις ΗΠΑ παρουσιάζει, όπως λέει, την πραγματικότητα:

«Πρέπει να κοιτάξεις πόσα πράγματα πέθαναν για να αποκτήσεις εσύ το χορτοφαγικό γεύμα σου…

Κι ως ένας μικρός αγρότης, ως ένας τύπος που διαθέτει ένα αναγεννητικό αγρόκτημα στον Καναδά, όταν ένα τρακτέρ διασχίζει ένα χωράφι γεμάτο καλαμπόκι ή σόγια από το οποίο φτιάχνονται τα Impossible μπέργκερ σου ή ό,τι άλλο ή το γάλα βρώμης σου κι όλα αυτά, αν αυτό δεν είναι ακόμη ένα αποστειρωμένο χωράφι, θα υπάρχουν σαλαμάνδρες, χελώνες, κουνελάκια, ποντίκια, μυγαλές, πεταλούδες, πασχαλίτσες κι όλα τα υπόλοιπα ”σιχαμερά” που δεν θέλεις να σκέφτεσαι…

Αλλά αυτά τεμαχίζονται από το τρακτέρ κι έπειτα περνάνε πουλιά κι απλώς τρώνε όλα τα ζωικά κουφάρια που τροφοδότησαν το γάλα βρώμης σου.

Σε μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας, θα μπορούσατε να κάνετε αυτό που κάνω εγώ, το οποίο είναι ότι εκτρέφω αγελάδες και πρόβατα και γουρούνια που τρέφονται με χόρτο, τα οποία δεν τρώνε μόνο χορτάρι, τρώνε ένα πλήθος άλλων πραγμάτων. Αλλά αν δεν πατήσει η αγελάδα κάποιον βάτραχο και τρώει χορτάρι, τίποτα δεν πεθαίνει για την δημιουργία αυτής της αγελάδας. Κι αυτή η αγελάδα, αν τρώω ένα κιλό κρέας τη μέρα, θα μου διαρκέσει για 1,5 χρόνο πιθανότατα… Έτσι, οι δικοί μου θάνατοι ανά θερμίδα τρώγοντας μπριζόλες rib eye είναι 0,001 θάνατοι από τη μπριζόλα μου… Και το δικό σου ηλίθιο γάλα βρώμης έχει 1.000 νεκρά πλάσματα που πέθαναν για την παρασκευή του ”ασφαλούς για τα ζώα” ηλίθιου ροφήματός σου που σου προκαλεί διαβήτη και κλέβει μεταλλικά άλατα από τα οστά σου…».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί