Μία απάνθρωπη πρόταση ακούστηκε στον «αέρα» της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ νωρίτερα σήμερα.
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ήταν ο Λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τους εμβολιασμούς και τα κρούσματα.
Ωστόσο παρά το ότι θα περίμενε κανείς, η «βόμβα» δεν ήρθε από τα χείλη του λοιμωξιολόγου, αλλά από δημοσιογράφο του πάνελ, που κατά λέξη ξεστόμισε τα εξής εξοργιστικά:
«Δεν είναι δυνατόν το 30% του ανεμβολίαστου πληθυσμού να κατέχει το 100% των ΜΕΘ της χώρας. Και το 70% που θέλει ΜΕΘ για άλλους λόγους επειδή τρακάρει με το αμάξι, παθαίνει εγκεφαλικά και καρδιακά να μην έχει ΜΕΘ. Είναι άδικο δηλαδή».
Εδώ ο δημοσιογράφος παραλείπει (εσκεμμένα;;;) το γεγονός ότι οι ΜΕΘ που έχουν δεσμευθεί για τους ασθενείς με κορωνοϊό αποτελούν μόνο ένα ΜΕΡΟΣ από τις συνολικές ΜΕΘ που υπάρχουν στα ελληνικά νοσοκομεία!
Είναι μία τεράστια ανακρίβεια και παράλειψη την οποία προς μεγάλη μας έκπληξη δεν διορθώνει ούτε ο «ειδικός» του πάνελ.
Τα «μαργαριτάρια» ωστόσο συνεχίστηκαν:
«Λένε ” τα δικαιώματα και το ένα και το άλλο” οι αντιεμβολιαστές. Έχουν και οι άλλοι δικαιώματα. Κανονικά έπρεπε το ποσοστό των ΜΕΘ που διατίθεται για ανεμβολίαστους να ισοδυναμεί με το ποσοστό του πληθυσμού τους. Μην μας λένε συνέχεια ότι “έχω το δικαίωμα, έχω το δικαίωμα”».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ συνεχίζει τους ανηλεείς βομβαρδισμούς στο Ιράν
- Στην Ινδία…υμνούν το χρυσό άγαλμα του Τραμπ! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας – ΒΙΝΤΕΟ
- Σκωτσέζος βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι στη θάλασσα και δεν πίστευε την απόσταση που είχε διανύσει
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- ΤΡΕΛΟ: Βρέθηκε ο πραγματικός…Spider-Man – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαμός στις ΗΠΑ με το «Aliens.gov»! «Μείνετε συντονισμένοι», λένε από τον Λευκό Οίκο
- ΕΠΟΣ: Τα γέλια της Τακαΐτσι όταν ο Τραμπ της έδειξε το πορτρέτο Autopen…του Μπάιντεν! vid
- Ο Μακρόν μίλησε περί «πλαισίου του ΟΗΕ» για ενδεχόμενη μελλοντική αποστολή στο στενό του Χορμούζ, αφού σιγήσουν τα όπλα
- Ελ Σαλβαδόρ: Η κυβέρνηση θέλει ισόβια στους ανήλικους που καταδικάζονται για φόνους ή βιασμούς
- Κ. Πιερρακάκης: «Πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα στηρίξουμε τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες»









