1970: Είχαν ανακοινώσει την δήθεν «κλιματική καταστροφή» και την σημερινή κοινωνική κατάρρευση, vid

Βίντεο ντοκουμέντο

Η εφαρμογή της Agenda 2030, προχωράει πλέον με ταχύτατους ρυθμούς.

Λιτός βίος, Αποανάπτυξη (μειωμένη παραγωγή και κατανάλωση για το καλό του περιβάλλοντος), διάλυση θεσμού οικογένειας, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα, τεχνητό κρέας, τεχνητά άλευρα, εναλλακτικές πρωτεϊνες (όπως έντομα), μείωση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, επιδόματα φτώχειας, ανεργία και αεργία, έκπτωση παραδοσιακών ηθικών αξιών, δημιουργία πόλεων 15 λεπτών, που όλοι θα είναι μαντρωμένοι και καλά ελεγχόμενοι μέσω της τεχνολογίας (τεχνητή νοημοσύνη), κατάργηση ιδιόκτητων αυτοκινήτων, κατάργηση γενικά κάθε ιδιοκτησίας, χρήση μόνο κοινών αγαθών κτλ.

Δείτε το αποκαλυπτικό video για το όχι και τόσο γνωστό club της Ρώμης (Λέσχη της Ρώμης) που ιδρύθηκε το 1968 από τους David Rockfeller, Alexander King και Aurelio Peccei. Αυτή η Λέσχη δρούσε διαρκώς και συστηματικά για την προώθηση της απαραίτητης γνώσης για την δημιουργία της νέας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, σε ένα αρχικό στάδιο της οποίας έχουμε ήδη αρχίσει να ζούμε.

Το 1970 η Λέσχη της Ρώμης έδωσε μια συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσαν ότι ο υπολογιστής είχε προβλέψει πως ο πλανήτης όδευε προς μια καταστροφή, ρητορική η οποία έχει ενταθεί στις μέρες μας, προκειμένου να επιβληθούν συγκεκριμένα μέτρα!

Είχαν δηλώσει τότε:

«Από ένα πολύ μεγάλο πλήθος προσομοιώσεων σε υπολογιστή κάνοντας διάφορες υποθέσεις, υιοθετώντας διάφορα μέγιστα και ελάχιστα, υπάρχει στην πραγματικότητα μια γενική πρόβλεψη μιας κατάρρευσης της παγκόσμιας κοινωνίας στις πρώτες δεκαετίες του επόμενου αιώνα (21ου)!!!!».

Τελικά, στην Στοκχόλμη το 1972, τα Ηνωμένα Έθνη έδωσαν μια συνέντευξη για πρώτη φορά στα χρονικά σχετικά με την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση, η οποία, όπως αναφέρουν νομπελίστες επιστήμονες, είναι ανύπαρκτη!!!

Ο πλανήτης έπρεπε να διοικηθεί με έναν νέο, μη-πολιτικό τρόπο, ώστε να αποφευχθεί η απειλή της παγκόσμιας κατάρρευσης, έλεγαν από τότε!

Δείτε το βίντεο:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί