12 ημέρες έχουν περάσει από τότε που τα Funds πέταξαν, με την σύμπραξη των Ελληνικών Αρχών, τον 81χρονο ανάπηρο με το κομμένο πόδι, έξω από το σπίτι του (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!
Ωστόσο, μη έχοντας που να πάει, παραμένει στην βεράντα του σπιτιού του, μέσα στο κρύο, χωρίς να τον λυπούνται οι επίσημοι φορείς. Μαζί με τα λιγοστά του υπάρχοντα!!!
Πρόκειται για τον 81χρονο από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, το σπίτι του οποίου είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, και πλέον έχει ιδιοκτήτη από τα Σκόπια.
Έχουν αλλάξει την κλειδαριά του σπιτιού του!!! Έμενε στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του, την μία του την κόρη και τον εγγονό του, 31 ετών, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα!!!
Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki. com, οι κάτοικοι και οι φορείς που συγκεντρώθηκαν εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την παντελή απουσία της πολιτείας, ενώ την ίδια ώρα, ο 81χρονος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα απομακρυνθεί από την βεράντα.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τασούλας: Η ελληνική γλώσσα μιλιέται από λίγους, ωστόσο απλώνει τις ρίζες της σ’ όλες τις γλώσσες του δυτικού κόσμου
- Συζήτηση Γεραπετρίτη – Μπαμπινιώτη για την παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας
- Ισπανία: Οι σιδηροδρομικοί ανέστειλαν την απεργία τους – Κατέληξαν σε συμφωνία με την κυβέρνηση
- Κάμερα κατέγραψε τη διάλυση του κομήτη C/2025 Κ1 – Δείτε τη διαστημική φωτογραφία της εβδομάδας
- Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική προτεραιότητα η στήριξη της ελληνικής γλώσσας
- Ζαχαριάδης: «Το κρίσιμο στοιχείο είναι να συγκροτηθεί ένας πόλος ανταγωνιστικός στον κ. Μητσοτάκη»
- Βουλή: Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές πλειοδοτικές δημοπρασίες για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας
- Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ θα συνεργαστεί με την αστυνομία, αν το ζητήσει, στην έρευνα για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Σκάνδαλο ΓΣΕΕ: Και νέα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Η Ουάσιγκτον σύναψε πυρηνική συμφωνία με την Αρμενία









