ΤΣΙΠΑΚΙ στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ όλων των ανθρώπων (όσων πουν το ναι)! Ο Σβαμπ έδωσε το σύνθημα – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Όλα υπάρχουν και το ΕΛ τα φέρνει στην επιφάνεια...

Κατά την διάρκεια μιας συνεδρίασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2017, το μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Bilderberg, Klaus Schwab, ρώτησε τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, εάν θα μπορούσε να οραματιστεί ένα μέλλον όπου όλοι έχουν ένα εμφυτεύσιμο τσιπ εγκεφάλου.

Ο Schwab έκανε το σχόλιο σε σχέση με τις παρατηρήσεις του Brin, ο οποίος είναι ηγέτης του WEF Young Global Leader (ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ).

«Τα ψηφιακά εργαλεία Big Data [είναι] στην υπηρεσία της ιατρικής και βιολογικής προόδου και προχωρούν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο ιδρυτής του WEF και αρχιτέκτονας Great Reset.

«Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι σε 10 χρόνια που θα καθόμαστε εδώ να έχουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλό μας και να μπορώ να το νιώσω αμέσως, επειδή όλοι θα έχετε εμφυτεύματα! Και θα σας μετράμε όλα τα εγκεφαλικά σας κύματα! Μπορεί να το φανταστεί κανείς;», ρώτησε.

«Νομίζω ότι αυτό είναι δυνατό να το φανταστεί κανείς», επιβεβαίωσε ο Μπριν, συνεχίζοντας να περιγράφει ένα πιθανό μετανθρωπιστικό μέλλον όπου η συνείδηση ​​θα μπορούσε να μεταμοσχευθεί σε μηχανές.

Δείτε το βίντεο, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα…

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί