Πριν από λίγους μήνες μας έλεγαν ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκες. Μετά μας είπαν να φοράμε και ότι αυτά τα έλεγαν διότι δεν είχαν επαρκή στοιχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι μου είπε επιφανής Υπουργός, οπότε τώρα που ανακοινώθηκε αυτό, όποιος επικαλείται παλιά βίντεο και τα συγκρίνει με τωρινά αναπαράγει FAKE NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχουμε δείξει κατά καιρούς όλους τους ειδικούς και τις ειδικές, να λένε με στόμφο και απόλυτη σιγουριά, ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα, ή τουλάχιστον δεν έχει νόημα να τη φοράμε, αναπαράγοντας αυτά που έλεγε και εξακολουθεί να λέει ο Π.Ο.Υ., ότι δηλαδή, μάσκα φορούν οι άρρωστοι που έχουν συμπτώματα αναπνευστικού νοσήματος, όχι απαραίτητα COVID 19, οι ευάλωτοι ασθενείς το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων έχει μπει σε καταστολή μέσω φαρμάκων για θεραπευτικούς λόγους, ή που το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει καταρρεύσει, καθώς και οι επαγγελματίες υγείας, γιατροί νοσοκόμοι κτλ.
Τώρα όμως, οι ειδικοί της κυβέρνησης, άλλαξαν ξαφνικά γνώμη και χωρίς να πείσουν τον κόσμο για την ανάγκη να φορά μάσκα, του την επέβαλαν με την απειλή προστίμων.
Οι ίδιοι όμως που έλεγαν με σιγουριά ότι δεν χρειάζεται η μάσκα, με την βοήθεια πάντα των τηλεπαρουσιαστών των καναλιών, τώρα μας λένε το αντίθετο. Για παράδειγμα
Όσοι ξέρουμε από τηλεόραση καταλαβαίνουμε ότι ο παρουσιαστής κάνει πάσα στον Τσιόδρα για να πει ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες.
Όπως λοιπόν άλλαξαν γνώμη, σίγουρα όχι, κατά την κοινή λογική επειδή δεν είχαν εμπειρία, αφού υπάρχει γενικά εμπειρία και δεν ανακαλύψαμε τώρα τα λοιμώδη νοσήματα, γιατί να μην ξαναλλάξουν γνώμη και να μας πουν τα αντίθετα; Και μη μου πείτε αποκλείεται.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









