Τι είναι η μέθοδος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

 

θα το πω με λίγα λόγια, για να μην χαθεί τυχόν το νόημα.

Κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι η μέθοδος διακυβέρνησης ενός κράτους όχι από αυτούς που εκλέγονται, αλλά από αυτούς που ελέγχονται από την παγκόσμια κυβερνώσα ελίτ.

Η ελίτ, πρώτα επιλέγει τσιράκια για αρχηγούς κόμματος, αφού κλείσει συμφωνία μαζί τους για το τι είναι πρόθυμοι να κάνουν για τα συμφέροντά της.

Μετά μπαίνει σε λειτουργία το σχέδιο που θα βγάλει μέσω εκλογών πάντα την  κυβέρνηση της αρεσκείας της ελίτ.

Για να γίνει αυτό τα συνθήματα με τα παραμύθια λεφτά υπάρχουν και τέλος η λιτότητα και τα μνημόνια επικρατούν.

Μετά η κυβέρνηση εν ονόματι του λαού ξεπουλάει τα πάντα.

Όταν λέμε ξεπουλάει τα πάντα, εννοούμε, ότι παίρνει από το λαό όλο τον πλούτο που παρήγαγε και τον δίνει στην ελίτ.

Ο πλούτος που παρήγαγε ο λαός δεν είναι μόνο οι περιουσίες και οι επιχειρήσεις του, αλλά και η κρατική περιουσία.

Μετά ο πρωθυπουργός, εμφανίζεται σαν αποτυχημένος και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έχει μόνο πολιτικές ευθύνες, δηλαδή καμία ευθύνη. Πάπαλα.

Αυτή είναι και η αμνηστία που παρέχει η ελίτ στα τσιράκια της, ώστε στο μέλλον, κανένα τσιράκι να μην διστάζει να την υπηρετήσει.

Όλα αυτά στο όνομα της δημοκρατίας, της δύναμης δηλαδή του λαού.

Ο λαός, μαθαίνει από το νηπιαγωγείο ακόμη να ονειρεύεται μία δουλειά, ένα σπίτι, υπακοή στους νόμους για την ασφάλειά του και βεβαίως το δικαίωμα να ψηφίζει, ότι προπαγανδίζουν τα κανάλια των ΜΜΕ, έχοντας πάντα υποσυνείδητα κατά νου, ότι αν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά είναι ελεύθερος και πετυχημένος.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Κοινοβουλευτική δημοκρατία ονομάζεται η μέθοδος ύπνωσης και κλοπής του πλούτου  των λαών, από την κρυφή παγκόσμια κυβέρνηση.

Χρησιμοποιούνται, άτομα, που φέρουν τον τίτλο πολιτικοί, που συνήθως δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και που είναι επαγγελματικά και κοινωνικά ανύπαρκτοι και αποτυχημένοι.

Εν ονόματι του λαού, βοηθάνε την κρυφή παγκόσμια κυβέρνηση, να κλέψει  τον πλούτο του, χωρίς να έχουν οι ίδιοι καμία συνέπεια, φέροντας μόνο την λεγόμενη πολιτική ευθύνη, που ανακαλύφθηκε για να μην λιντσάρει ο κόσμος, τον υπεύθυνο της οικονομικής του καταστροφής.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί