Δεν υπάρχει προηγούμενο με αυτό που κάνουν εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ που προκειμένου να δυσφημίσουν τον Τραμπ έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον βαρώνο Μυνχάουζεν σε ψέματα. Σαν υποστηρικτές των “Δημοκρατικών” (αριστερών) έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους και απάτης.
Το περίεργο είναι ότι ακόμη και εκτός των ΗΠΑ βάλλεται ο Τραμπ, όπως και ο Πούτιν, από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και εκείνα που ελέγχονται από “δεξιές” κυβερνήσεις. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, ποτέ δεν είδα κάποιον να βάλλεται με τόση λύσσα, όπως ο Τραμπ. Προφανώς μιλάμε για ένα αληθινά δεξιό ηγέτη, ενώ στην Ευρώπη οι λεγόμενοι δεξιοί, φαίνεται ότι είναι δεξιοί μόνο κατ΄όνομα, ενώ στην πράξη αριστερίζουν.
Προφανώς ο λαός δεν γνωρίζει τι σημαίνει αριστερά, οπότε και δεν ξεχωρίζει τις αριστερές από τις δεξιές πολιτικές.
Στην Ελλάδα, που έχουμε μία ντεμί δεξιά κυβέρνηση, τα κανάλια δεν βάλουν εναντίον της και κατά περίπτωση την υποστηρίζουν, αλλά καραδοκούν για να κατηγορήσουν τον Τραμπ.
Δείτε το σημαντικό βίντεο από το μοναδικό ίσως δεξιό κανάλι στις ΗΠΑ, το FOX NEWS, που είναι το άκρο αντίθετο του CNN (τέρμα αριστερά).
Θα επανέλθω για να εξηγήσω τι σημαίνει δεξιά και τι σημαίνει αριστερά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηχηρό μήνυμα Μεντβέντεφ για τις «πυρηνικές δοκιμές» που θέλει να κάνει ο Τραμπ
- Βρετανία: Κατάσχεσε σπάνια οστά δεινοσαύρων αξίας εκατομμυρίων λιρών από επιχειρηματία με έδρα τη Σιγκαπούρη
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιχορήγηση
- «Συναγερμός» στις ΗΠΑ: Τα δύο στοιχεία του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης που φοβίζουν
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid









