Δεν υπάρχει προηγούμενο με αυτό που κάνουν εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ που προκειμένου να δυσφημίσουν τον Τραμπ έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον βαρώνο Μυνχάουζεν σε ψέματα. Σαν υποστηρικτές των “Δημοκρατικών” (αριστερών) έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους και απάτης.
Το περίεργο είναι ότι ακόμη και εκτός των ΗΠΑ βάλλεται ο Τραμπ, όπως και ο Πούτιν, από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και εκείνα που ελέγχονται από “δεξιές” κυβερνήσεις. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, ποτέ δεν είδα κάποιον να βάλλεται με τόση λύσσα, όπως ο Τραμπ. Προφανώς μιλάμε για ένα αληθινά δεξιό ηγέτη, ενώ στην Ευρώπη οι λεγόμενοι δεξιοί, φαίνεται ότι είναι δεξιοί μόνο κατ΄όνομα, ενώ στην πράξη αριστερίζουν.
Προφανώς ο λαός δεν γνωρίζει τι σημαίνει αριστερά, οπότε και δεν ξεχωρίζει τις αριστερές από τις δεξιές πολιτικές.
Στην Ελλάδα, που έχουμε μία ντεμί δεξιά κυβέρνηση, τα κανάλια δεν βάλουν εναντίον της και κατά περίπτωση την υποστηρίζουν, αλλά καραδοκούν για να κατηγορήσουν τον Τραμπ.
Δείτε το σημαντικό βίντεο από το μοναδικό ίσως δεξιό κανάλι στις ΗΠΑ, το FOX NEWS, που είναι το άκρο αντίθετο του CNN (τέρμα αριστερά).
Θα επανέλθω για να εξηγήσω τι σημαίνει δεξιά και τι σημαίνει αριστερά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης