«ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ», είπε ο Έλον Μασκ – Στην φόρα η θεωρία «ξεπαστρέματος» ανθρώπων, vid

του Δ. Λιακόπουλου

Όταν το 2001 πρωτοείπα ότι η νέα τάξη των πραγμάτων θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, οι άνθρωποι ούτε καν πρόσεξαν το περί μείωσης του πληθυσμού και αρκέστηκαν στο να αναρωτηθούν “τι είναι η νέα τάξη”!

Και εννοείται ότι το μυαλό κανενός δεν πήγε στο να σκεφτεί αφού υπάρχει νέα τάξη, ποια είναι η παλιά και ποιοι είναι αυτοί που τις έστησαν και τις δύο!!!

Μια τα μέτρα για τον COVID που έχουν διαλύσει την Υγεία σε πολλές χώρες, ειδικά στην Ελλάδα, μία οι αυξημένοι θάνατοι στην εποχή των εμβολίων, μία η τεχνητή ενεργειακή κρίση, μία οι μειωμένες γεννήσεις, μία οι πόλεμοι, μια η ευχή διεθνιστών ο πλανήτης να φτάσει μόλις στα 500.000 και άρα να πεθάνουν 7 δις ανθρώπων (ΕΔΩ), έχουν οδηγήσει τον πλανήτη σε μείωση πληθυσμού.

Ο Έλον Μασκ (παιδί της παλιάς τάξης), ο οποίος συνεργάζεται με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, αλλά δείχνει να μην συμμερίζεται πλήρως τις διεθνιστικές απόψεις δήλωσε μεταξύ άλλων για αυτό που εμφανώς συμβαίνει:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση. Δεν υπάρχουν  αρκετοί άνθρωποι!

Νομίζω ότι ένας από τους  μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό, είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και η ραγδαία πτώση ρυθμoύ ανάπτυξης. Και όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων έξυπνων ανθρώπων- πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα (θεωρία διεθνιστών). Γίνεται εντελώς το αντίθετο!

Παρακαλώ κοιτάξτε τους αριθμούς. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει. Σημειώσετε τα λόγια μου».

Βλέπουμε λοιπόν ότι δικαιώνομαι στο ότι κατήγγειλα την προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού από τη νέα τάξη και ότι ο ELON MUSK είναι τσιράκι της παλιάς τάξης και μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς οι δύο Αδελφότητες που έστησαν την παλιά και την νέα τάξη προσωρινά συνεργάζονται στις μέρες μας.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί