Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με Νετανιάχου και Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Από το πρωΐ της Τρίτης, υπόκωφοι ήχοι ακούγονταν πάνω από τον ουρανό του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και έγιναν κυρίως αντιληπτοί από όσους έτυχε να βρίσκονται στα περίχωρα, όπου δεν υπάρχει η ηχορύπανση.

Οι υπόκωφοι ήχοι δεν ήταν ρυθμικοί, ούτε είχαν συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία γινότανε αντιληπτοί. Ακουγότανε πάντως κάθε μισό ή ένα λεπτό το πολύ.

Το απόγευμα άρχισαν να δυναμώνουν με αποκορύφωμα στις 9.15 μ.μ. περίπου, όταν ακούστηκαν δύο πολύ δυνατοί ήχοι που έστειλαν ηχητικά κύματα που προκάλεσαν τριγμούς σε κτίρια και έγιναν αντιληπτοί από όσους δεν έβλεπαν τηλεόραση.

Άρχισε τότε και ένα ρυθμικό βουητό που ακουγότανε αχνά από τον ουρανό, που εννοείται δεν ήταν αεροπλάνο και κράτησε περίπου δέκα λεπτά. Θύμισε μία τεράστια μηχανή που λειτουργεί και ακούγεται ο βόμβος της από μακρά.

Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονταν και μετά τις 10 το βράδυ.

Παρόμοιοι ήχοι έχουν καταγραφεί σε διάφορα μέρη του κόσμου και εντελώς πρόσφατα στα Ιωάννινα. 

Οι ήχοι από τον ουρανό από ότι γνωρίζετε, είναι παγκόσμια γνωστοί.

Οι λάτρεις του μεταφυσικού, συνέδεσαν το γεγονός με την ταυτόχρονη παρουσία του Πρωθυπουργού του Ιουδαϊκού, όπως το ονομάζει ο ίδιος, κράτους κ. Νετανιάχου, του κ. Τσίπρα, αλλά και του δεύτερου απανωτού GAY PRIDE, στην Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση μάλιστα Τσίπρα, Νετανιάχου και Αναστασιάδη της Κύπρου, για το θέμα της ΑΟΖ, δεν πολυπροβλήθηκε, ενώ είναι τεράστιας σημασίας, ενώ η Θεσσαλονίκη έχει γίνει φρούριο. Την Πέμπτη, θα συζητήσουν στο μέγαρο μουσικής για ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτροδότηση της Αττικής με υποβρύχιο καλώδιο από το…Ισραήλ. Επίσης θα συγκληθεί για πρώτη φορά το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου το απόγευμα με απίστευτα ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε βόλτα στο κέντρο της Δεύτερης Σιών, όπως αρέσκονται να ονομάζουν οι Ιουδαίοι την Θεσσαλονίκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί