Αν αναρωτιέστε για το πως είναι δυνατόν, στην πολιτική, στον πολιτισμό, στην υγεία, στην φιλανθρωπία, στον αθλητισμό, στη θρησκεία, όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί να είναι εχθροί των ανθρώπων, έχω να σας πω να σταματήσετε να πετάτε αετό και να κατεβείτε από το συννεφάκι που ζείτε και να πατήσετε στον πλανήτη βόθρο (έτσι θα έπρεπε να λέγεται και όχι Γη) του σύμπαντος αυτού.
Οτιδήποτε έχει εξουσία γύρω σας και πάνω σας, είναι εχθρικό. Προσπαθώ 20 χρόνια να το εξηγήσω. Γι΄ αυτό και έκανα τον Πούτιν από το 2005 και μετά δημοφιλή στην Ελλάδα, επειδή ήξερα ότι θα κοντράρει τη νέα τάξη και όχι επειδή θα μας δώσει την Πόλη και άλλες βλακείες. Αν τώρα πέσει και ο Πούτιν στα δίχτυα του κακού, δεν μπορώ να το ξέρω. Για την ώρα όμως τους γλεντάει.
Δεν τους έπεισα όλους για όσα έλεγα, αλλά έπεισα ευτυχώς πολλούς, για αυτό και εξακολουθώ να δέχομαι πόλεμο λάσπης. Στους λασπολόγους μου, που γράφουν ανέκαθεν ότι πω για να κάνουν τον ψύλλο καμήλα και να με συκοφαντήσουν, έχω να τους πω ότι τους έχω κι γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης