Όπως λοιπόν είχα προβλέψει, ο στρατός αυτός αναπτύχθηκε κατά μήκος ενός μετώπου 1.200 χιλιομέτρων και τώρα, όπως είχα προβλέψει επιτίθεται σαν καμικάζι κατά των ρωσικών θέσεων μελετημένα και οργανωμένα μετά από τρίμηνο σχεδιασμό με βάση τις πληροφορίες αμερικανικών δορυφόρων και κάτω από τις εντολές Βρεττανών αξιωματικών.
Ο Ρώσοι από την άλλη πλευρά, απέσυραν τον περισσότερο αρχικό ρωσικό στρατό (πλην των ειδικών δυνάμεων) και στελέχωσαν τα κενά με ανεκπαίδευτους σχετικά επιστράτους από τα μέρη που κατέλαβαν μέσα στην Ουκρανία.
Ταυτόχρονα μείωσαν και τις αρχικές τους δυνάμεις από 200.000 σε 135.000 άνδρες, ακολουθώντας την τακτική της κωλυσιεργίας, περιμένοντας ο χειμώνας να γονατίσει Αμερική και Ευρώπη.
Πριν έρθει λοιπόν ο χειμώνας, ο έστω και ημι-έτοιμος νέος Ουκρανικός στρατός, όπως ακριβώς είχα προβλέψει, τους επιτίθεται.
Κύριοι Ρώσοι ας προσέχατε, γιατί πρέπει να μεταφέρετε στο μέτωπο μήκους περίπου 1.200 χιλιομέτρων, τουλάχιστον 100.000 στρατό πλήρως εξοπλισμένο με πυροβολικό και τεθωρακισμένα, αλλιώς θα δούμε τον μαστουρωμένο Ζελένσκυ να λέει ότι καταδιώκει τους Ρώσους κατακτητές και θα πρέπει να ξαναπληρώσετε σε φόρο αίματος για να ξαναπάρετε, αυτά που ήδη είχατε καταλάβει.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινείται το ανθρώπινο σώμα μετά θάνατον; Οι επιστήμονες απαντούν
- Ηράκλειο: Σύλληψη 30χρονης για διάθεση και πώληση προϊόντων “μαϊμού”
- Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή στον 57χρονο παρενοχλούσε εν πτήσει επιβάτες και πλήρωμα
- Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη εκπροσωπεί την ολιγαρχία και ερημώνει την περιφέρεια»
- Π. Μαρινάκης για εκλογές 2027: «Είναι εφικτή η αυτοδυναμία»
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2% στον τζίρο των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου το 2025 σε σχέση με το 2024
- Σοκ στην Ινδία: Ανυποψίαστη γυναίκα δέχεται επίθεση από σκύλο – Φόβοι για κρούσμα λύσσας (Vid)
- Συμμετοχή του Κυρ. Μητσοτάκη στο India AI Impact Summit 2026 στο Νέο Δελχί – Θα συναντηθεί και με τον Μόντι
- Τρίκαλα: Προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Πρόεδρος Π.Σ.Ι.ΚΤΕΟ: «Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
Κύρια Θέματα









