Οι από δω και οι από κει

Εντελώς καθαρά, και χωρίς περιστροφές,

οι …δημοκράτες, αποφάσισαν ότι δεν είναι και τόσο δημοκρατικοί, όταν χάνουν την κουτάλα της εξουσίας και όταν δεν μπορούν να εξυπηρετούν τα αφεντικά τους. Έτσι έβγαλαν τα κατακάθια της αμερικάνικης κοινωνίας στους δρόμους, για  να διαμαρτυρηθούν κατά του Τραμπ, που ο αμερικάνικος λαός ψήφισε, λέγοντας ότι δεν ψήφισε σωστά.

Έτσι βγήκαν στους δρόμους, τα παράσιτα της κοινωνίας, που υπάρχουν τρεφόμενα σε βάρος όλων όσων δουλεύουν και σε βάρος όλων όσων έχασαν τις δουλειές τους λόγω του ότι η νέα τάξη έδιωξε τα εργοστάσια από τις ΗΠΑ για δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους και που έκλεισαν τις μικροεπιχειρήσεις τους, λόγω των ψηλών φόρων του Ομπάμα και λόγω των απαγορεύσεων και των διατάξεων που θέσπισε με αποκλειστικό σκοπό να χτυπηθεί ο μικροεπαγγελματίας και να καταστεί άνεργος και ανίκανος να πληρώσει τα δάνειά του, ώστε να φτωχοποιηθεί.
Έρχεται νέου είδους πόλεμος. Εμφύλιος πόλεμος όπως πάντα ανάμεσα στους ανθρώπους.

Εκείνους που έμαθαν να δουλεύουν και να προσφέρουν, και εκείνων που έμαθαν να παρασιτούν σε βάρος τους.

Οι παρασιτικά βιώνοντες, εκπαιδεύτηκαν στο ότι θα πρέπει το κράτος να τους ταΐζει και αυτοί να κάθονται.

Εξαρτάται λοιπόν σε ποιο κράτος θα τύχει να ζει κανείς. Στην Ρωσία του Πούτιν και την Αμερική του Τραμπ; Ή κάπου στην Ευρώπη της θολοκουλτούρας και της βίας του Ισλάμ;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί