Λιακόπουλος: Ποιες δυνάμεις είναι πιθανόν να αναπτύξουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία και τι θα ακολουθήσει

Οι δυνάμεις που πιθανόν στις επόμενες εβδομάδες θα αναπτυχθούν στην Ουκρανία από πλευράς Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι οι εξής:

Αρχικά κάπου 170.000 στρατού από τους εθελοντές που ζήτησε ο Καντύρωφ να έρθουν από όλα τα ομόσπονδα κράτη από τα βάθη της Ασίας μέχρι την Αγία Πετρούπολη.

Περίπου 30.000 μισθοφόροι εμπειροπόλεμοι που συγκεντρώνει η εταιρεία WAGNER.

Περίπου 300.000 με 1.000.000 που θα συγκεντρώσει η μερική επιστράτευση.

Ο στρατός αυτός, το μέγεθος του οποίου κυμαίνεται μεταξύ 500.000 και 1.200.000 ανδρών, σίγουρα δεν έχει απλά σκοπό να απωθήσει τον νατοϊκό στρατό και λέω νατοϊκό, γιατί είναι γελοίο να μιλάμε πλέον για Ουκρανικό, αφού πάνω από 1.000.000 άνδρες από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί και πολεμούν με τους σχετικά ελάχιστους Ρώσους και τους πολιτοφύλακες των Ρωσόφωνων, σε ένα μέτωπο 1.000 χιλιομέτρων, που μίκρυνε από τα 1.200 που ήταν, λόγω της απόσυρσης από το Χάρκοβο.

Όλα αυτά μικρό ρόλο παίζουν σε σχέση με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, που θα καθορίσουν τα πάντα.

Ρώσοι και Αμερικάνοι με ικανοποίηση είδαν να κόβεται κάθε ελπίδα να πάρει η Γερμανία ρωσικό αέριο μετά την καταστροφή των αγωγών NORDSTREAM & NORDSTREAM 2, αφού με τη Γερμανία εκ του ασφαλούς γονατισμένη, γονατίζει όλη η Ευρώπη, από την οποία θυμίζω βγήκε με το BREXIT η Αγγλία, αφού ζούμε προγραμματισμένα και στημένα γεγονότα.

Το λογικό είναι, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα γίνει, να στείλει ο Πούτιν ένα τελεσίγραφο στο Κίεβο, για την πλήρη απόσυρση των υπό ουκρανική σημαία νατοϊκών στρατευμάτων από τις 4 πρώην ουκρανικές και νυν ρωσικές επαρχίες.

Το τι θα ακολουθήσει δεν το ξέρει κανείς, αφού η εξουσία της νέας τάξης πάνω στο ΝΑΤΟ είναι απόλυτη, ενώ η εξουσία της παλιάς τάξης πάνω στον Πούτιν είναι επισφαλής.

Αν γίνει πραγματικός πόλεμος, το ΝΑΤΟ μέσα στη Ουκρανία θα συντριβεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί