Με δεδομένο το ότι υπηρέτησα σαν αξιωματικός CRYPTO στο ΝΑΤΟ, έχω να σας πω τα παρακάτω:
- Έστω και στοιχειώδης κρυπτογράφηση στις στρατιωτικές τηλεπικοινωνίες υπάρχουν από τότε που οι Σπαρτιάτες έστελναν μηνύματα από και προς τις Θερμοπύλες.
- Όπως είναι αυτονόητο, όσο περνάει ο καιρός, η κρυπτογράφηση γίνεται όλο και πιο καλή.
- Υπάρχουν πολλών ειδών στάδια και μέθοδοι κρυπτογράφησης, που δεν υπάρχει λόγος να τις αναλύσω στο άρθρο αυτό γιατί θα έπρεπε να γράψω βιβλίο.
- Έστω ότι οι Ρώσοι, όπως αναφέρει η γελοία προπαγάνδα των Ουκρανών και που υιοθετείται ολόκληρη και μάλιστα με πάθος από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από τηλε-στρατηγούς και τηλε-ναυάρχους, είναι ηλίθιοι και δήθεν δεν σκέφτηκαν να έχουν ασυρμάτους με στοιχειώδη κρυπτογράφηση που υπάρχει ανέκαθεν και προδίδουν όλα τα μυστικά τους, που τα ακούν όχι μόνο οι Ουκρανοί στρατιωτικοί, αλλά και απλοί πολίτες.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Πόσο Μεγάλοι Μαλάκες μπορεί να είναι οι Ουκρανοί και αποκάλυψαν το μυστικό τους, ότι δηλαδή υποκλέπτουν χωρίς κόπο τα μυστικά των Ρώσων, αχρηστεύοντας έτσι το μεγάλο τους αυτό πλεονέκτημα που θα μπορούσε να τους δώσει ακόμα και τη νίκη;;;
Πόσο Μεγάλος Μαλάκας μπορεί να είναι ένας τηλε-ειδικός και να πιστεύει, όχι ότι οι Ρώσοι είναι ηλίθιοι, αλλά ότι οι Ουκρανοί είναι ακόμα πιο ηλίθιοι και τόσο Μεγάλοι Μαλάκες, ώστε να αποκαλύψουν και να αχρηστέψουν το τεράστιο αυτό στρατηγικό τους πλεονέκτημα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Όπως όλα τα προπαγανδιστικά ψέματα των Ουκρανών, όπως το δήθεν Φάντασμα του Κιέβου, όπως τα παραμύθια με τους δήθεν νεκρούς Ουκρανούς στο Φιδονήσι, όπως οι δήθεν 15.000 νεκροί Ρώσοι στρατιώτες, όπως τα ελικόπτερα που δήθεν έριξαν παρουσιάζοντας ένα video game, όπως η ανακατάληψη της Μαριούπολης και τόσα μα τόσα άλλα, έτσι και οι δήθεν συνομιλίες των δήθεν ηλίθιων και απελπισμένων Ρώσων, είναι το πιο ανέξοδο FAKE NEWS αφού δεν χρειάζεται καν εικόνα.
Αυτά
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης