Λιακόπουλος: Οι Ρώσοι προτίθενται (;) να τσακίσουν τους μισθοφόρους της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” στο Καζακστάν.

Χιλιάδες επαγγελματίες "αναρχικοί" και μισθοφόροι πέρασαν κρυφά μέσα στο Καζακστάν και ενώθηκαν με τους ντόπιους εκπαιδευμένους δούλους της Μεγάλης Επανεκκίνησης

Το Καζακστάν είναι μία μεγάλη σε έκταση χώρα, περίπου 21 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα, αλλά με μόλις 19 εκατομμύρια κατοίκους.

Αποτελεί ανέκαθεν ζωτικής σημασίας έδαφος για τους Ρώσους, που διατηρούν κέντρα χρήσης υψηλής τεχνολογίας, όπως το Σεμιπαλατίνσκ (κέντρο παγκόσμιας επιτήρησης, δίπλα στα ρωσικά σύνορα), το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ (530 χλμ νότια της Ρωσίας) και 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο που περιμένουν τον Πούτιν να τα βγάλει από το υπέδαφος.

Εκτός από αυτό, αποτελεί το Καζακστάν χώρα, με τεράστιο μήκος συνόρων με την Ρωσία (7.700 χιλιομέτρων) και το τελευταίο που θα επέτρεπε ο Πούτιν θα ήταν να αναλάβει την διακυβέρνηση μία μαριονέτα της Μεγάλης Επανεκκίνησης, όπως οι πρωθυπουργοί της Ευρώπης, ή ο θλιβερός πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ήδη οι ρωσικές δυνάμεις αθόρυβα και μεθοδικά βρισκόταν μέσα στο Καζακστάν, επειδή η FSB είχε πληροφορίες για το τι ετοιμάζουν τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης του καταναγκασμού και του ελέγχου, πίσω από τον μανδύα των εργατικών δήθεν δικαιωμάτων.

Με αφορμή την αύξηση των τιμών των ορυκτών καυσίμων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κτλ) που επήλθε τεχνητά, λόγω του παιχνιδιού με την πράσινη ανάπτυξη της κακιάς ώρας, επήλθε ο τεχνητός ξεσηκωμός κατά της ακρίβειας.

Οι δυνάμεις που στηρίζουν το καθεστώς χτύπησαν στο ψαχνό μαζί με ρωσικές δυνάμεις καταστολής.

Αν ο Πούτιν δεν δει σοβαρά το θέμα και χάσει τον έλεγχο της χώρας θα έχει στο νότο της Σιβηρίας, ένα πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ουκρανίας και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι αναπόφευκτος.

Για το λόγο αυτό για την ώρα ο Πούτιν ζήτησε να παταχθούν οι μισθοφόροι της μεγάλης επανεκκίνησης με κάθε τρόπο.

Αναμένουμε τις εξελίξεις, που θα μπορούσαν και να είναι απροσδόκητες, αν ξεσηκώσει κάποιος και τον απλό κόσμο, πράγμα όχι εύκολο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί