Oι ΗΠΑ όχι μόνο εκβιάζουν τις χώρες του ΝΑΤΟ για στέλνουν μέχρι ρανίδος πολεμικό υλικό στην Ουκρανία, αλλά αδειάζουν και τις δικές τους αποθήκες καθώς η Ουκρανία αποδεικνύεται τρύπιος κουβάς σε χρήμα, πολεμικό υλικό και άνδρες.
Οι νατοϊκές χώρες έχουν δώσει σχεδόν ότι είχαν, οι ΗΠΑ αδειάζουν τις αποθήκες τους, ενώ οι Ουκρανοί ήδη έχουν πάνω από 30.000 νεκρούς άνδρες και πάνω από 50.000 τραυματίες.
Κοντεύει να εξουδετερωθεί το 50% του ενεργού στρατού της.
Ψάχνουν λοιπόν για εθελοντές και μισθοφόρους, αφού δεν τολμούν να πάρουν τις δυνάμεις τους από το Κίεβο και να τις στείλουν νότια και ανατολικά.
Το μεγαλύτερο μέρος του πολεμικού υλικού που έστειλαν οι νατοϊκοί, ή καταστράφηκε ή έπεσε στα χέρια των Ρώσων.
Οι ζωές των ανδρών της Ουκρανίας είναι για τα αφεντικά των ΗΠΑ σκουπίδια και γι΄ αυτό τους εκπαιδεύουν για να πολεμήσουν για χρόνια αν χρειαστεί κατά της Ρωσίας, σε ένα πόλεμο που ελπίζουν να φθείρει τον Πούτιν.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















