Η απουσία των ΗΠΑ από τη Λιβύη και τη Συρία και η ερμηνεία του παγκόσμιου συσχετισμού δυνάμεων

Οι ΗΠΑ του Τραμπ, λάμπουν δια τους απουσίας της από τα δρώμενα στη Λιβύη και τη Συρία. Αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, διότι συνηθίσαμε τις ΗΠΑ σαν παγκόσμιο χωροφύλακα, αλλά ακούγεται λογικό αν λάβει κανείς υπόψη αυτά που λέω εδώ και 20 χρόνια όσον αφορά το ποια είναι τα δύο παγκόσμια αφεντικά. Θα τα πω περιληπτικά λοιπόν […]

Οι ΗΠΑ του Τραμπ, λάμπουν δια τους απουσίας της από τα δρώμενα στη Λιβύη και τη Συρία. Αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, διότι συνηθίσαμε τις ΗΠΑ σαν παγκόσμιο χωροφύλακα, αλλά ακούγεται λογικό αν λάβει κανείς υπόψη αυτά που λέω εδώ και 20 χρόνια όσον αφορά το ποια είναι τα δύο παγκόσμια αφεντικά.

Θα τα πω περιληπτικά λοιπόν για μία ακόμη φορά, με την ελπίδα ότι όσοι δεν τα είχαν ακούσει ή όσοι δεν τα είχαν κατανοήσει να μπορέσουν να καταλάβουν πως διαμορφώνονται κάθε φορά οι συσχετισμοί δυνάμεων στον πλανήτη και με ποιοι είναι οι σκοποί τους

Τα παγκόσμια αφεντικά είναι δύο ελίτ που συγκρούονται στο θέμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης από την αρχή της ιστορίας. Η “δεξιά” Μαύρη Αδελφότητα και η “αριστερή” Λευκή Αδελφότητα.

Η δεξιά Μαύρη Αδελφότητα επιθυμεί την ύπαρξη κρατών εθνών και διοίκηση μέσω του τρίπτυχου ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και του διαίρει και βασίλευε, ενώ η αριστερή Λευκή Αδελφότητα επιθυμεί την ύπαρξη ενός παγκόσμιου κράτους άθρησκου και άθεου μέσω του τρίπτυχου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ, το οποίο θα διοικείται από μία στυγνή παγκόσμια δικτατορία.

Μέχρι το 1776 μ.Χ. η Μαύρη Αδελφότητα υπερίσχυε της Λευκής σε παγκόσμια επιρροή. Από το 1776 μ.Χ. και μετά, με την δημιουργία των ILLUMINATI, άρχισε η πτώση των μοναρχιών και η εγκαθίδρυση κοινοβουλευτικών δημοκρατιών στα κράτη έθνη που υπήρχαν.

Έτσι η σαπίλα της μοναρχίας αντικαταστάθηκε βίαια με στημένες δήθεν λαϊκές εξεγέρσεις από το διεφθαρμένο μπάχαλο του κοινοβουλευτισμού.

Από την αρχή η διεθνιστική αριστερά, έδειξε την πρόθεσή της να ορίσει παγκόσμιους χωροφύλακες. Όρισε κάποτε τη Γαλλία μετά την Αγγλία κα κατέληξε στις ΗΠΑ, που προστατεύονται από τις αχανείς θάλασσες του Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού και κανείς Ευρωπαίος και Ασιάτης δεν μπορεί να εισβάλει στο έδαφός τους, ενώ όλοι οι αμερικανικοί λαοί διατηρούνται υποβαθμισμένοι ώστε ποτέ να μην τους απειλήσουν.

Η ελίτ όμως της εθνικής δεξιάς, (Μαύρη Αδελφότητα), αποφάσισε μετά το 2.000 μ.Χ. να αντιδράσει και απέκτησε σταδιακά τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίας του Πούτιν και κατόπιν φύτεψε τον δεξιό Τραμπ στην προεδρία της αριστερής Αμερικής του Ομπάμα και της Χίλλαρυ.

Σκοπός της εθνικιστικής ελίτ της Μαύρης Αδελφότητας, ήταν και το πέτυχε να μην είναι οι ΗΠΑ ο μόνος πόλος εξουσίας, αλλά να δημιουργηθεί ένας πολυπολικός κόσμος με πόλους ισχύος στη Ρωσία, την Κίνα, τις Ινδίες κτλ.

Έτσι, ελέγχοντας η εθνικιστική ελίτ τον Τραμπ, του επέβαλε να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από τη Συρία και την Λιβύη και να αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον Πούτιν και την Ρωσία, ώστε όταν μετά τις επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ τύχει και έρθουν οι Δημοκρατικοί (αριστεροί) στην εξουσία στις ΗΠΑ να βρουν τη Ρωσία εγκατεστημένη στη Μεσόγειο.

Όσον αφορά την Ελλάδα, λόγω της έλλειψης ισχυρής ηγεσίας, ακολουθεί πολιτική “ολίγον από όλα”, οπότε η εθνικιστική ελίτ και μέσω της Ρωσίας και μέσω των ΗΠΑ εννοείται ότι προτίμησαν να τα βρουν με τον Ερντογάν και ο Τραμπ πήρε εντολή και παρέδωσε την Τουρκία στην Ρωσία, ώστε και εκεί να έχει πατήσει πόδι ο Πούτιν όταν επιστρέψουν οι αριστεροί στην εξουσία των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ χωρίς σταθερή ηγεσία, όπως Η Ρωσία, η Κίνα και οι Ινδίες, δεν μπορούν πλέον, παρά το ότι έχουν το ισχυρότερο οπλοστάσιο στα συμβατικά όπλα, να επιβάλουν και να ασκήσουν την πολιτική τους στο σύγχρονο γεωπολιτικό περιβάλλον.

Είδαμε με δύο λόγια γιατί ο Τραμπ, επέτρεψε στον Πούτιν να πατήσει σε Τουρκία, Συρία και Λιβύη, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε μέσω του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ  να τον εμποδίσει. Από ότι καταλαβαίνετε, με την απλή γεωστρατηγική ανάλυση, αυτά δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά.

Όσον αφορά το ποιος είναι πίσω από την εθνικιστική (δεξιά) και ποιος πίσω από την διεθνιστική (αριστερή) ελίτ, σας παραπέμπω στους τόμους 73,74,75 της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί