Η 1η Μαΐου του 1776, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, φέρεται ως η επίσημη ημέρα ίδρυσης της υπερστοάς των ILLUMINATI.
Η υπερστοά αυτή, η πρώτη που δημιουργήθηκε από την ελίτ της διεθνιστικής αριστεράς, είχε σαν σκοπό (που τον πέτυχε) να καταλάβει όλες τις μασονικές στοές της ελίτ της εθνικής δεξιάς.
Οι μασονικές αυτές στοές της λεγόμενης μαύρης μασονίας, τροφοδοτούσαν με στελέχη τις απολυταρχικές κυβερνήσεις όλων των κρατών του πλανήτη.
Σκοπός της υπερστοάς των ILLUMINATI, ήταν να κάνει τα μέλη των μασονικών στοών της Μαύρης μασονίας, να δουλεύουν για αυτούς, απελευθερώνοντάς τους από την ηγεμονία της Μαύρης Αριστοκρατίας ή Μαύρης Αδελφότητας όπως ονομάζεται.
Έτσι τους ονόμασαν ελευθερο-μασόνους (free-masons). O κύριος σκοπός των ILLUMINATI, μετά την κατάληψη των μασονικών στοών, ήταν να ρίξει όλα τα μοναρχικά (απολυταρχικά) καθεστώτα, τις βασιλείες δηλαδή σε όλο τον πλανήτη και να εγκαθιδρύσει σταδιακά κοινοβουλευτικές δημοκρατίες.
Αυτό το πέτυχε με οργανωμένες από τους ILLUMINATI λαϊκές επαναστάσεις και εν γένει εξεγέρσεις.
Προπαγανδιστικά μάλιστα προώθησε την ημέρα που είχε ορισθεί σαν ημέρα επίσημης ίδρυσης της υπερστοάς των ILLUMINATI σαν ημέρα εορτασμού των δήθεν αυθόρμητων εργατικών επαναστάσεων σε όλο τον κόσμο. Οι καταπιεσμένοι εργάτες ήθελαν να γλυτώσουν από την καταπίεση (όλων των μορφών) της πλουτοκρατίας, αλλά οι εξεγέρσεις αυθόρμητες δεν ήταν, αφού έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη, χωρίς καν να υπάρχουν την εποχή εκείνη τηλεπικοινωνίες.
Έτσι, οι εργαζόμενοι, οι υπάλληλοι για την ακρίβεια, γιατί εργαζόμενοι και μάλιστα πολλαπλάσια είναι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ορίστηκε να γιορτάζουν την “εργατική πρωτομαγιά” τη μέρα που δημιουργήθηκε η υπερστοά που στην πραγματικότητα έχει σαν σκοπό την υποδούλωση του παγκόσμιου λαού.
Ενός παγκόσμιου λαού, στον οποίο δόθηκε η ψευδαίσθηση της αυτοδιοίκησης, μέσω της μεθόδου των εκλογών, όπου υποτίθεται εκλέγονται εκείνοι, που οι λαοί αποφασίζουν για να διαχειρίζονται (επίσης υποτίθεται) τις υποθέσεις των κρατών όπως οι λαοί θέλουν.
Με τρόπο λοιπόν τραγελαφικό, οι λαοί γιορτάζουν την 1η Μαΐου, την επέτειο της απελευθέρωσής τους από την καταπίεση της πλουτοκρατίας, τη μέρα που ιδρύθηκε οργανισμός που χειρίζεται την διαδικασία παγκόσμιας υποδούλωσης όλων των λαών, στην μεγαλύτερη χούντα όλων των εποχών.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης