Εκείνοι που είναι απλά κατά της εμφύτευσης τσιπ κάνουν κακό, επειδή δεν ξέρουν τίποτε για την μεγάλη ευκαιρία που τους δίνεται

Με αφορμή αυτά που δημόσια δήλωσαν άτομα που με παρακολουθούν στην τηλεόραση και έχουν επηρεαστεί από αυτά που άκουσαν από εμένα, έχω να πω ότι:

Λίγοι κατάλαβαν, την αξία της προσφοράς του χαράγματος από τον Αντίχριστο και τα τσιράκια του.

Το τσιπ από μόνο του, δεν είναι κάτι κακό και εκεί είναι η παγίδα που στήνεται.

Εκείνοι που φοβήθηκαν το εμβόλιο και δεν το έκαναν για να μην πάθουν κάτι, δεν θα έχουν λόγο να φοβηθούν το “αθώο” σε σχέση με το “επικίνδυνο” εμβόλιο τσιπ, που θα βοηθά στον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων με τις διαρκείς αναβαθμίσεις που θα θέλει, όπως τα smart phones.

Η προσφορά του τσιπ, ή του χαράγματος (που μπορεί να μην είναι απλά ένα τσιπ) στους ανθρώπους, τους δίνει την ευκαιρία να το αρνηθούν και ταυτόχρονα να αρνηθούν τον κόσμο αυτόν στον οποίο ζούμε, αφού χωρίς αυτό, θα μας περιορίζουν σε κάποιο κλειστό γκέτο ή στρατόπεδο, εφιαλτικής και βασανιστικής καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα τα κανάλια θα διαφημίζουν ότι σωστά υποφέρουν οι “αρνητές του σφραγίσματος”, που είναι εχθροί της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας.

Όποιος αρνηθεί το χάραγμα, θα αρνείται τον κόσμο αυτόν και θα επιζητά τον κόσμο που υποσχέθηκε ο Χριστός στην λεγόμενη Ουράνια Βασιλεία. Αυτός είναι ο σκοπός της προσφοράς του χαράγματος και ο Αντίχριστος έπεσε σε παγίδα, καθώς είναι έτοιμος να το προσφέρει στους ανθρώπους μαζί ουσιαστικά με την ευκαιρία καθολικής άρνησης του ψεύτικου κόσμου του.

Εκείνοι λοιπόν που βγαίνουν στα κανάλια και μιλούν κατά της εμφύτευσης τσιπ (ή κάτι παρόμοιο) στους ανθρώπους, δεν τολμούν ή δεν γνωρίζουν να πουν συμπληρωματικά, ότι με την άρνηση του τσιπ αρνούμαστε μεν αυτόν τον κόσμο, αλλά πρέπει και να ζητούμε την Βασιλεία των Ουρανών. Με το που δεν το λένε, φαντάζει η άρνησή τους κενή περιεχομένου. Αν το πουν θα τους υποτιμούν σαν γραφικούς.

Εσείς όμως όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι το χάραγμα είναι η απόλυτη ευκαιρία άρνησης του ψεύτικου κόσμου στον οποίο ζούμε (ΜΑΤΡΙΞ).

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ

Στην λεγόμενη Βασιλεία των Ουρανών, δεν πηγαίνετε επειδή θα αρνηθείτε το χάραγμα. Πρέπει να ονειρεύεστε και να ζητάτε από τον Χριστό και να θέλετε να πάτε στον αληθινό κόσμο του Φωτός (Βασιλεία των Ουρανών), από τον οποίο προέρχονται οι άνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Διάβολος και οι δαίμονές του, από όπου και εξέπεσαν.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ένα ακόμη εμπόδιο, εκτός από τα θέλγητρα του κόσμου αυτού, είναι και η επίσημη εκκλησία, που αυτά ανέκαθεν όχι μόνο δεν τα τονίζει, αλλά και τα αποκρύπτει, παροτρύνοντας το ποίμνιό της να μην ασχολείται με την Αποκάλυψη.

Ο Χριστός είχε πει στους Φαρισαίους:

Ματθ 23.14. Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν. 

Αλίμονό σας θεολόγοι και Ιερείς (Φαρισαίοι) υποκριτές, γιατί κλείνετε την Βασιλεία των Ουρανών μπροστά στους ανθρώπους, αφού ούτε εσείς μπαίνετε, ούτε αυτούς που θα ήθελαν να μπουν τους αφήνετε να εισέλθουν.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν.

Αποφασίστε τι θέλετε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί