• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απλά για να δείτε ότι μπροστά στον “γραφικό” και “ψεκασμένο” Λιακόπουλο, είστε Ζόμπι κυβερνήσεις για ζόμπι λαούς

Απλά για να δείτε ότι μπροστά στον “γραφικό” και “ψεκασμένο” Λιακόπουλο, είστε Ζόμπι κυβερνήσεις για ζόμπι λαούς

Ένας φίλος μου έστειλε φωτογραφίες από μερικές σελίδες του βιβλίου μου, ζόμπι κυβερνήσεις για ζόμπι λαούς. Χωρίς σχόλια απλά διαβάστε.

Λοιπόν μετά το σκεπτικό κάποιων να μπούμε στη γραμμή για εμβολιασμό, μας έχουν επιβάλει και καραντίνα , έχουν ετοιμάσει χώρους απομόνωσης για κορωνό-πληκτους, κατάσχουν ιδιωτική περιουσία για να βάλουν λαθρομετανάστες (μην ξεχνάτε τι έγινε στη Λέσβο), οπότε έρχεται η ώρα λόγω τεραστίων εξόδων και μηδενικών εσόδων του κράτους, κάποια στιγμή να μπει δελτίο σε φάρμακα, νερό και τρόφιμα, πράγμα που δεν διαφέρει από τα επιδόματα και από τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα σούπερ (θα τα βλέπετε και δεν θα τα παίρνετε).

Αλήθεια το έχετε το βιβλίο μου ΖΟΜΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΟΜΠΙ ΛΑΟΥΣ;;

Έχει εξαντληθεί από το 2015 που βγήκε.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.