Ακόμα και η χούντα κρατούσε τους τύπους !!!!

Τι θα γίνει με την περίπτωσή σας ρε μάγκες;;;;; Πηδάτε και εκβιάζετε τους πάντες και δεν έχει κανείς δικαίωμα να ζητήσει τα ρέστα, αν του δώσετε για παράδειγμα λάθος φάρμακο, γιατί αν κάποιος πάθει κάτι από το μπούγιο και όλοι μαζί εμβόλιο, δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης. Αποποίηση ευθυνών οι φαρμακευτικές, οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, τα […]

Τι θα γίνει με την περίπτωσή σας ρε μάγκες;;;;;

Πηδάτε και εκβιάζετε τους πάντες και δεν έχει κανείς δικαίωμα να ζητήσει τα ρέστα, αν του δώσετε για παράδειγμα λάθος φάρμακο, γιατί αν κάποιος πάθει κάτι από το μπούγιο και όλοι μαζί εμβόλιο, δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης. Αποποίηση ευθυνών οι φαρμακευτικές, οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, τα νοσοκομεία, οι πολιτικοί, οι “ανεξάρτητες αρχές”, οι δικαστικοί και πάει λέγοντας.

Από την άλλη, ούτε οι γονείς, ούτε κάποιος πολίτης μπορεί να απευθυνθεί έστω για τους τύπους στη “δικαιοσύνη”, γιατί όσους χρησιμοποιεί το σύστημα για να πηδάει τον κόσμο, τους προστατεύετε, επειδή λέτε ότι απλά εκτελούν σαν βόδια άβουλα, τις εντολές των αφεντικών.

Εγώ ήμουν μικρός επί χούντας, αλλά θυμάμαι, ότι όλοι είχαν δικαίωμα να απευθύνονται έστω για τους τύπους στη δικαιοσύνη τότε.

Τώρα, ούτε τους τύπους δεν κρατάτε.

Και ξέχασα και τα κανάλια, που δεν έχουν ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις αλλά τηλεμάρκετινγκ προώθησης εμβολίων COVID. Ανεξέλεγκτα και αυτά συκοφαντούν την μισή Ελλάδα και τα 3/4 της ανθρωπότητας που δεν έκαναν το εμβόλιο αυτό.

Όλοι μας έχουμε κάνει δεκάδες εμβόλια. Αυτοί που αρνούνται να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο, είτε σωστά σκεπτόμενοι, είτε λάθος, είτε για λόγους υγείας, δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενα χλεύης από όλα τα πανελλήνια κανάλια, ούτε να στερούνται στοιχειωδών δικαιωμάτων.

Τα είπα χοντρά;;;

Κάνετε λάθος, γιατί προφανώς δεν με έχετε ακούσει να τα λέω χοντρά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί