Η εποχή του τρελού νερού σε VIDEO

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Επειδή οι εικόνες είναι πολύ πιο περιεκτικές από τα γραπτά κείμενα, δείτε στα παρακάτω βίντεο τι διαδραματίζεται και σκεφτείτε ανάμεσα σε τι ανθρώπους ζούμε όλες και όλοι. Απλά όταν είμαστε όλοι σιωπηλοί, ο κόσμος είναι πιο ανεκτός. Όταν όμως ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του, διατρανώνοντας τις “προτιμήσεις” του, ή όταν πάρει ένα όπλο και χτυπάει στο όνομα του Αλλάχ, τότε όλα γύρω  γίνονται απωθητικά και η υπομονή είναι απολύτως αναγκαία. Τότε ανακαλύπτει ο μαχητής του φωτός της αξία και την σοφία της σιωπής.

 Από αυτά που θα δείτε, ο Χριστός δεν ζήτησε τίποτε.

Είπε: Μην κρίνεις για να μην κριθείς και με όποιο μέτρο κρίνεις με το ίδιο θα κριθείς.

Όταν μάλιστα δεν έχεις καταλάβει, ούτε τι είναι, ούτε  τι θέλει ο Χριστός, φοράς και ένα ράσο και κάνεις τα πάντα για να τον γελοιοποιήσεις και να οδηγήσεις τον κόσμο μακριά Του.

Ιδού ο “παπάς” εν δράσει.

Ένα μίγμα αναφορών σε αληθινά γεγονότα, πασπαλισμένα με μπόλικο  καραγκιοζιλίκι, πετυχαίνει την απομάκρυνση του κόσμου από τον Χριστό.

Σου λέει μάλιστα ο φωτισμένος “παπάς” πώς να πλένεσαι στους έσχατους καιρούς. Δηλαδή πλενότανε αλλιώς πριν;

Το που βρήκε την τεχνολογία του Σατανά ο συγκεκριμένος “παπάς” για να γεμίσει το διαδίκτυο με τους “αγώνες” του, όταν καλεί τους πάντες να φύγουν μακριά από την τεχνολογία του κακού που ο ίδιος χρησιμοποιεί τόσο μα τόσο συχνά;.

Λέει κάτω οι Σιωνιστές και το κεφάλαιο, για να κερδίζει συμπάθειες, αλλά τον δρόμο του Χριστού τον αγνοεί και διώχνει κόσμο μακριά Του, καθώς ο ίδιος είναι ποτισμένος από την εβραϊκή τυπολατρία. 

Προσέξτε καλά, το να κατηγορείς τους άλλους, όπως κάνουμε όλοι μας είναι εύκολο, το να ξέρεις και να κάνεις αυτά που λέει ο Χριστός, είναι πολύ δύσκολο, στην εποχή του τρελού νερού.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί