ΞΕΣΠΑΣΕ σε κλάματα: Δεν με διάλεξε κανένας (vid)

Στην πρώτη ημερήσια, πέραν των εβδομαδιαίων για την αγορά τροφίμων, δοκιμασία του Big Brother κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ζευγάρια οι διαγωνιζόμενοι.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ωστόσο, την δικηγόρο του Μεγάλου Αδελφού δεν την επέλεξε κανένας από τους συγκατοίκους της για να διαγωνιστούν παρέα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το «λύγισμα» της παίκτριας.

«Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιο λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως η Κρητικιά δικηγόρος εκφράστηκε και πάλι βουρκωμένη, ξανά στο δωμάτιο επικοινωνίας, λίγη ώρα πριν την ημερήσια δοκιμασία. «Ίσως δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία της Σοφίας με τη δική μου γιατί είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Κάθε φορά που λέω κάτι, δεν μου δίνει λόγο να απαντήσω και δεν με βάζει στην συζήτηση. Έχω καταλήξει ότι δεν με συμπαθεί! Κρίμα, γιατί εγώ πραγματικά την συμπαθώ» τόνισε.