Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: Οι παρουσιαστές παίρνουν τα φώτα επάνω τους να πουν τη δική τους τη γνωμούλα

«Μέσα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, ξοδέψαμε τόσο χρόνο τηλεοπτικά να μιλάμε ο ένας για τον άλλον»

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι» προκάλεσαν οι τοποθετήσεις παρουσιαστών για τη διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών από τα ΜΜΕ.

«Μέσα σε μία τόσο δύσκολη εβδομάδα, τόσο δύσκολη περίοδο, ξοδέψαμε τόσο χρόνο τηλεοπτικά να μιλάμε ο ένας για τον άλλον», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο καθένας από το βήμα του και την εκπομπή του τοποθετείται έτσι όπως θεωρεί. Εγώ δεν θεωρώ ότι χωρά και πολλές τοποθετήσεις. Νομίζω ότι αυτό περισσεύει αυτή τη στιγμή. Το ότι πρέπει να είναι επίκεντρο ο κάθε παρουσιαστής στην κάθε εκπομπή…

Δεν συμφωνώ ότι ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί από τη σατιρική εκπομπή, την παρακολουθεί για άλλους λόγους, δεν την παρακολουθεί για λόγους ενημέρωσης. Θεωρώ όμως ότι βλέποντας τα δελτία μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει και τις κατευθύνσεις και τις δομές και την αντικειμενικότητα».

«Από εκεί και πέρα, ότι ασχολούνται οι παρουσιαστές με το περιεχόμενο των άλλων εκπομπών, αυτό μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση, σε μία τέτοια συνθήκη ειδικά. Και ότι παίρνουν τόσο βήμα και τα φώτα επάνω τους οι ίδιοι οι παρουσιαστές να πουν τη δική τους τη γνωμούλα. Όλοι είμαστε εξοργισμένοι σαν πολίτες αλλά το φως πρέπει να στραφεί εκεί που είναι το πρόβλημα, όχι στο τι άποψη έχει ο καθένας μας. Μέσα από τα θέματα που προβάλεις φαίνεται η θέση σου, δεν χρειάζεται ρητορική μίσους», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

(newsbeast. gr / scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί