• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεσπά η Αθηναϊς Νέγκα – «Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους»

Ξεσπά η Αθηναϊς Νέγκα – «Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους»

Σε μια αιχμηρή δημοσίευση προχώρησε η Αθηναϊς Νέγκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Πέμπτης. Η δημοφιογράφος ξέσπασε για όσα επικριτικά σχόλια έχει δεχθεί κατά καιρούς και μίλησε έξω από τα δόντια!

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηναϊς Νέγκα ξεκαθάρισε πως «μια από τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω υποστεί στη ζωή μου, είναι η προσπάθεια κάτι κομπλεξικών να περάσουν μεταξύ αστείου και σοβαρού πως είμαι σκοτεινός τύπος. Πως φοράω μαύρα και σκέφτομαι μαύρα – τι μπούρδες! Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους».

«Δεν ίσχυε ποτέ και νομίζω πως τώρα πια δεν θα τολμούσαν – ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν περνάνε τέτοια σοβινιστικά δήθεν αστειάκια του κώλου, τόσο εύκολα» πρόσθεσε η Αθηναϊς Νέγκα. «Το πέρασα πάντως το bulling σε στιγμές που ήταν σημαντικό για την δουλειά μου να μην με παρεξηγήσουν – πιστεύω τελικά δεν έγινε ζημιά αν και η πρόθεση ήταν να γίνει, δεν μπορουμε να αρέσουμε σε όλους και κάποιοι δεν πειράζει να μη σε καταλαβαίνουν αντιθέτως είναι θετικό – δεν θες να αρέσεις εκεί που δεν αρέσεις. Τα θυμάμαι αυτά κάθε φορά που φοράω μαύρα – σπανιότατα κατάμαυρα. Αγαπώ το λευκό,το ροζ, τα χρώματα, τα λουλούδια».

zappit