Βρετανία: Ο Ουίλιαμ επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ επιστρέφει σήμερα στις δημόσιες υποχρεώσεις του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του Κέιτ και την αποκάλυψη από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ότι πάσχει από καρκίνο, και αναμένεται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή.

Ο Ουίλιαμ ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για να ασχοληθεί με τα τρία παιδιά του μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η 42χρονη σύζυγός του Κέιτ, στις 16 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο με την Κέιτ για υπερπλασία του προστάτη προτού ανακοινώσουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη Δευτέρα, ότι εξετάσεις που ακολούθησαν στον 75χρονο μονάρχη αποκάλυψαν μια μορφή καρκίνου.

Σήμερα, ο Ουίλιαμ, 41 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τα δύο περιστατικά υγείας των δικών του, όταν θα απονείμει, στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κρατικές τιμές και αργότερα θα παραστεί σε δείπνο της φιλανθρωπικής οργάνωσης της υπηρεσίας των νοσοκομειακών ελικοπτέρων του Λονδίνου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί