Η 43χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, ακτινοβολούσε από ομορφιά με ένα σκούρο πράσινο παλτό στην ετήσια παρέλαση, η οποία αποτελείται από άνδρες και γυναίκες του συντάγματος. Στο παρελθόν είχε φορέσει το σύνολο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Βοστώνη στα τέλη του 2022.
Για την εορταστική έξοδο, η μελλοντική βασίλισσα συνδύασε το ντύσιμό της με ένα συναρπαστικό της ίδιας απόχρωσης – και αργότερα φωτογραφήθηκε πίνοντας μπύρα κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν τα βίντεο με κολακευτικά σχόλια για την προσιτή πριγκίπισσα.
Ακόμη βράβευσε μερικούς στρατιωτικούς και γυναίκες με μετάλλια καλής διαγωγής, πριν λάβει μέρος στην ετήσια παρέλαση. Στη συνέχεια, συμμετείχε στην παραδοσιακή παρουσίαση στους αξιωματικούς και τους φύλακες διακοσμητικών κλαδιών πράσινου τριφυλλιού.
Η μελλοντική βασίλισσα είχε ονομαστεί επίτιμος συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς από τον πεθερό της, Βασιλιά Κάρολο, το 2023 μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Σύμφωνα με αναφορές, η Κέιτ Μίντλετον έδωσε σε ένα τοπικό συντάγμα μπαρ στην πόλη Άλντερσοτ του Ηνωμένου Βασιλείου σχεδόν 2.500 δολάρια για τον λογαριασμό, ώστε τα μέλη της Ιρλανδικής Φρουράς να μπορούν να γιορτάσουν τις διακοπές σε ένα πάρτι μετά την παρέλασηγια την Ημέρα του Αγίου Πατρίκιου.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
