Βασιλιάς Κάρολος: Πήγε στην βασιλική Όπερα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό – «Δεν είμαι τόσο άσχημα» (vid)

Ο Βασιλιάς Κάρολος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό το βράδυ της Πέμπτης καθώς ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής παράστασης γκαλά στο Royal Opera House για να γιορτάσει τον απερχόμενο μουσικό διευθυντή Sir Antonio Pappano.

Ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, έγινε προστάτης της Βασιλικής Όπερας το 2009 και είναι μεγάλος λάτρης των τεχνών, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έμοιαζε στο στοιχείο του απολαμβάνοντας έναν τόσο συγκλονιστικό φόρο τιμής σε έναν από τους πιο σεβαστούς συνθέτες της χώρας.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Κάρολος εντάχθηκε στην ορχήστρα στη σκηνή για να αποχαιρετήσει τον Pappano – σε μια ταιριαστή βασιλική αποστολή με επευφημίες και ενθουσιώδη χειροκροτήματα από το κοινό.

Στην ειδική μοναδική παράσταση συμμετείχαν διάσημοι τραγουδιστές της όπερας όπως ο Aigul Akhmetshina, ο Jonas Kaufmann και ο Bryn Terfel, καθώς και οι The Royal Opera Chorus και The Orchestra of the Royal Opera House.

Ο Τσαρλς, ο οποίος εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο , λέγεται ότι χαίρεται που οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να αναλάβει και πάλι περισσότερες δημόσιες δεσμεύσεις.

Οι τραγουδιστές και η ορχήστρα ερμήνευσαν τις άριες και τη μουσική που καθόρισαν την εποχή του Sir Antonio ως Μουσικού Διευθυντή, που εκτείνεται σε 22 χρόνια καριέρας.

Στους ερμηνευτές είπαν ότι ο Charles θα παρευρεθεί 20 λεπτά πριν βγουν στη σκηνή και το σόου τους έκλεισε με χειροκροτήματα.

Αφού έπεσε η αυλαία, ο Κάρολος και ο Σερ Αντόνιο μίλησαν για το χρόνο που πέρασε από τη στέψη τον περασμένο Μάιο.

Ερωτηθείς πώς ένιωθε μετά το σόου, ο Τσαρλς, ο οποίος λάμβανε θεραπεία για καρκίνο, απάντησε: «Όχι πολύ άσχημα».

Είπε: “Ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στα οποία έχω συμμετάσχει ποτέ”.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί