Τρομερός! 5χρονος ντράμερ απογειώνει το «Baby shark» και γίνεται viral, vid

Το «Baby shark» κυκλοφόρησε στο Youtube τον Ιούνιο του 2016 και έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές τραγούδι της πλατφόρμας.

Κάνοντας θραύση σε μικρούς και μεγάλους, αναδείχθηκε ως το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα και όχι άδικα. Σήμερα φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα 11 δισεκατομμύρια views και αποτελεί το πιο γνωστό τραγούδι παγκοσμίως.

Το «Baby shark» τώρα και στα ντραμς
Τώρα, το «Baby shark» φαίνεται να ξαναβρίσκει την αίγλη του μέσα από ένα ακόμη βίντεο. Ο λόγος για το παρακάτω, όπου όπως θα δείτε και εσείς πρωταγωνιστεί ένα 5χρονο αγοράκι παίζοντας στα ντραμς το δημοφιλές παιδικό τραγούδι.

Ο Torataro -σήμερα είναι επτά ετών- κατάλαβε πως του αρέσει η μουσική από πολύ μικρός.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να παίζει ντραμς από την ηλικία των τριών ετών και το ταλέντο του στη μουσική είναι τόσο καλό, που θα μπορούσε κάποιος να πει πως παίζει ντραμς καλύτερα και από επαγγελματία.

Το μικρό αγόρι έχει το δικό του κανάλι στο Youtube με περίπου 129 χιλιάδες συνδρομητές και τα αγαπημένα του είδη μουσικής είναι η τζαζ, η metal και η κλασική μουσική.

Έχοντας λοιπόν, μεγάλη αγάπη για τη μουσική ο μικρός ντράμερ αποφάσισε πριν από δύο χρόνια να παίξει την επιτυχημένη μελωδία του «Baby shark», στα ντραμς.

Ο πεντάχρονος τότε, φαίνεται να απολαμβάνει το τραγούδι παίζοντας το στα τύμπανα και να το απογειώνει. Το βίντεο μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 48 εκατομμύρια προβολές κάνοντας το και πάλι viral.

(in.gr – scr)


Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί