Το κόλπο για να κλείσετε μια άνετη θέση σε πτήση!

Κανείς δεν θέλει να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και να βρει ότι θα είναι καθισμένος δίπλα με θορυβώδεις επιβάτες για τις επόμενες ώρες. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε άλλο γι’ αυτό εξαιτίας ενός κόλπου στα αεροπορικά εισιτήρια.

 

Ένας εκατομμυριούχος προγραμματιστής εφαρμογών, ο οποίος ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, πρόσφατα μοιράστηκε το κόλπο του για να πιάνει μόνος του μια ολόκληρη σειρά καθισμάτων.

Το μυστικό του είναι ότι πάντα κλείνει το εισιτήριό του για το μεσαίο κάθισμα σε θέσεις που είναι ανά τρεις.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, «όταν πετάω μόνος, απλά κλείνω εισιτήριο οικονομικής θέσης στο κέντρο μιας σειράς τριών καθισμάτων. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι σε μια όχι τόσο γεμάτη πτήση, κανείς δεν θα θέλει να καθίσει δίπλα σας όταν μπορούν να καθίσουν κάπου αλλού. Αν είναι ένα ζευγάρι, δεν θα ήθελαν να χωριστούν».

«Κατά τη διάρκεια του check-in, μπορείτε να προσπαθήσετε να αλλάξετε το κάθισμά σας και να δείτε από εκεί που υπάρχουν οι κενές θέσεις. Τώρα που έχετε όλη τη σειρά για τον εαυτό σας, μπορείτε να σηκώσετε τα υποβραχιόνια και βασικά να έχετε έναν τεράστιο καναπέ που είναι πιο ευρύχωρος από ο,τιδήποτε παίρνει η πρώτη θέση».

Το μεσαίο κάθισμα είναι το λιγότερο συχνά κρατημένο κάθισμα στις πτήσεις καθώς τείνει να προσφέρει λιγότερο χώρο για τα χέρια και τα πόδια, γι ‘αυτό και οι εμπειρογνώμονες προτείνουν να κλείσετε το διάδρομο και το κάθισμα του παραθύρου εάν πετάτε με κάποιον.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι μόνοι σας, φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu