Προϊόντα πρώτης ανάγκης για οικογενειακά ταξίδια

Βεβαιωθείτε ότι οι μικροί επιβάτες θα απασχοληθούν στο αυτοκίνητο, και το ταξίδι σας θα κυλήσει ομαλά και χωρίς άγχος με αυτή την επιλογή των ταξιδιωτικών ειδών πρώτης ανάγκης
**Συσκευή παιχνιδιών DVD

Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν σε ένα μακρύ ταξίδι, αλλά ακόμη και αν πλήξουν, βάζετε τις αγαπημένες τους ταινίες, ή τηλεοπτικές εκπομπές, σε μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD.
**Πτυσσόμενος δίσκος τροφίμων και ποτών

Το μακρύ ταξίδι μέσα σε ένα ζεστό αυτοκίνητο σημαίνει ότι τα απαραίτητα τρόφιμα και ποτά, πρέπει να βρίσκονται σε άμεση πρόσβαση για όλη την οικογένεια. Γι ‘αυτό κρατήστε τα σε κοντινή απόσταση με τον κάτοχο. Πολλά προϊόντα έχουν επίσης ένα εύχρηστο δίσκο για κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα πάντα σε ένα μέρος, αντί να χρειάζεται να τα ξετρυπώσουμε μέσα από τσάντες και τσέπες .
**Μπαγκαζιέρα οροφής

Ένα από τα κλειδιά για ένα επιτυχημένο οδικό ταξίδι πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να είναι άνετο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσουμε τις συσκευασίες με τα απαραίτητα. Μια μπαγκαζιέρα στη στέγη σημαίνει ότι αδειάζει αρκετός χώρος, χωρίς να συσσωρεύονται τα υπάρχοντα στα γόνατα του καθενός στο πίσω κάθισμα. Επίσης μπορούν να πάρουν και το αρκουδάκι ή το δεινόσαυρο μαζί τους- υπάρχει χώρος για όλους.
**Κρεμαστό καλάθι απορριμμάτων

Τα παιδιά λερώνουν εύκολα το χώρο, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, οι ενήλικες δεν πάνε πίσω, είδικά όταν το ταξίδι με το αυτοκίνητο γίνεται κινητό σπίτι. Φροντίστε να είναι καθαρό και τακτοποιημένο, με ένα κάδο σκουπιδιών στο αυτοκίνητο, όταν είστε σε κίνηση. Για εύκολη αποθήκευση, βάλτε ένα που μπορεί να κρεμαστεί στο πίσω μέρος της θέσης , έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο δάπεδο ή το κάθισμα.
**Σκίαστρο

Τα σκίαστρα στα παράθυρα είναι απαραίτητα στα παιδιά – όχι μόνο για την άνεση, αλλά και την προστασία τους από τις βλαβερές ακτίνες UV. Αρκετά απο αυτά είναι διαφανή για να εξακολουθεί το παιδί σας να βλέπει τον έξω κόσμο. Αν δεν θέλουν κάτι στο παράθυρό τους δοκιμάστε να βάλετε σκίαστρο με το αγαπημένο τους παιδικό χαρακτήρα.
**Μαξιλάρι ταξιδιού

Αν κούραση κλείσει τα μάτια τους τα μαξιλαράκια ύπνου είναι πολύ βολικά, και βοηθούν στη στήριξη του λαιμού, για ένα χαλαρωτικό ύπνο.
**Δορυφορικό σύστημα πλοήγησης

Τα ταξίδια δεν είναι πλέον αγχωτικά, αρκεί να επενδύσετε σε ένα δορυφορικό σύστημα πλοήγησης. Θα σας πάει όπου θέλετε χωρίς περιττές παρακάμψεις, και διαπληκτισμούς με το συνοδηγό για τις κατευθύνσεις, ή πάλη με τους τεράστιους χάρτες.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu