Αυτό το ελληνικό νησί θα έχει 100% πληρότητα το Πάσχα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα διεθνή μέσα

φιλοξενούν αφιερώματα με τα πανέμορφα νησιά μας και τα προτείνουν στους αναγνώστες τους σε όλο τον κόσμο! Έτσι και πριν λίγες μέρες η βρετανική εφημερίδα Telegraph αναφέρθηκε στα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά και την Ύδρα! Ο συντάκτης του άρθρου αποθέωσε τις ομορφιές του νησιού, τόνισε τον γραφικό χαρακτήρα του με τα αρχοντικά καπετανόσπιτα, την έντονη καλλιτεχνική αύρα του αλλά και την παράδοση που κρατάει μέχρι και σήμερα με τα γαϊδουράκια να μεταφέρουν ακόμα τους επισκέπτες!

Έτσι κι εμάς στο travelstyle.gr μας άνοιξε η… όρεξη για ένα κοντινό ταξιδάκι τις ημέρες του Πάσχα μέχρι την Ύδρα και η Τίτη Βελοπούλου αναζήτησε τις καλύτερες προτάσεις διαμονής! Δυστυχώς όμως ατύχησε!

 

Ο αγαπημένος και κοσμοπολίτικος προορισμός σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, ξεχωρίζει για τα υπέροχα boutique ξενοδοχεία του με τα κομψά δωμάτια και δεν έχει φυσικά μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις! Γι΄αυτό άλλωστε όπως διαπιστώσαμε και στις online μηχανές αναζήτησης είναι ήδη… sold out με 100% πληρότητα!

 

Και για του λόγου το αληθές η αναζήτησή μας στη Βooking ήταν τελείως άκαρπη! Γι΄αυτό φροντίστε κι εσείς την επόμενη φορά που θα θελήσετε να επισκεφθείτε το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας!

(travelstyle)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu