Τραγικό!!! Πρόκληση TikTok αφήνει έφηβο παραμορφωμένο στο 80% του σώματος του

Μια πρόκληση TikTok που πήγε φρικτά στραβά οδήγησε ένα 16χρονο αγόρι από τη Βόρεια Καρολίνα να παραμορφωθεί σοβαρά, με εγκαύματα να καλύπτουν σχεδόν το 80% του σώματός του.

Ο Mason Dark και οι φίλοι του δημιουργούσαν έναν αυτοσχέδιο φακό με ένα σπρέι μπογιάς και χρησιμοποίησαν και έναν αναπτήρα, έτσι όμως προκάλεσαν έκρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες.

«Είναι αγνώριστος. Αγνώριστος», είπε η μητέρα του.

Οι έφηβοι από το Wake Forest, μια πόλη περίπου 17 μίλια βορειοανατολικά του Raleigh, συμμετείχαν σε μια επικίνδυνη πρόκληση TikTok όπου οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν εύφλεκτα αερολύματα για να δημιουργήσουν μικροσκοπικά φλογοβόλα.

Αντί να σβήσει τη φλόγα, το δοχείο εξερράγη.

«Όλοι άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη. Και μετά ο Mason βγήκε τρέχοντας και άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του», είπε ο Dark.

Ο Μέισον πήδηξε σε ένα κοντινό ποτάμι για να καταπραΰνει τα εγκαύματα, αλλά εμφανίστηκε με απανθρακωμένο δέρμα.

Και οι δύο κινήσεις κατέληξαν να επιδεινώσουν την κατάστασή του: Ο έφηβος υπέστη ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού σε σχήμα Τ στην πλάτη του και ταυτόχρονα διατρέχει υψηλό κίνδυνο μόλυνσης από το νερό του ποταμού.

Ο Μέισον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Εγκαυμάτων UNC με εγκαύματα που κάλυπταν το 76% του σώματός του, είπε η μητέρα του.

Ο Mason έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις για να πάρει δερματικά μοσχεύματα. 

Ο έφηβος, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος ποδοσφαιριστής και δρομέας στίβου, αναμένεται να περάσει τους επόμενους έξι μήνες στο κέντρο εγκαυμάτων.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί