• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το ξέσπασμα κριτή του MasterChef μέσω του διαδικτύου: «Μάνα…υπομονή…»

Το ξέσπασμα κριτή του MasterChef μέσω του διαδικτύου: «Μάνα…υπομονή…»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος , όπως και η ίδια η κοπέλα, διέψευσε τη σχέση που του απέδιδαν δημοσιεύματα.

Ο Κουτσόπουλος, με λίγη διάθεση για χιούμορ, ανέβασε μία ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφία σχετική για fake news, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει καν την γυναίκα με την οποία φερόταν να έχει δεσμό, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ότι δημοσιεύτηκε μία τέτοια είδηση, προκαλώντας αναστάτωση στην εν λόγω γυναίκα, αλλά και στην… μητέρα του Κουτσόπουλου, για την οποία ανέφερε πως μόλις έμαθε για το δημοσίευμα… έσπευσε να του σιδερώσει τα πουκάμισα, ελπίζοντας να τον δει σύντομα γαμπρό!

Να σημειωθεί ότι και η όμορφη νεαρή από τη Θεσσαλονίκη με δήλωσή της σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευδε το δημοσίευμα δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει καν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και δήλωνε έκπληκτη καθώς μέσα σε λίγες ώρες είχε αναστατωθεί αναίτια η ίδια και το περιβάλλον της.

Η ανάρτηση του Κουτσόπουλου στο Instagram
«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη «φαρέτρα» και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται,προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την «κανονικότητα» ενός κατ’ επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου.

Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη.

Μια κοπέλα «δημοσιογράφος» ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει, (κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει.

Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ. Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε, ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγάρισε ολόκληρο το σπίτι και σιδέρωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η «υπογραφή» έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρόνιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.

Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπέλα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό… Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.

Εν κατακλείδι το ελάσσων σε όλο αυτό δεν είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασία είναι αυτή η απαξίωση ως προς το «γράφω και υπογράφω». Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό η εξάπλωση και ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου… «Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γ….. Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα»

Υγ.Μανα… Υπομονή.. Προς το παρών θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι».

(iefimerida – φωτο:screenshot)