Το ΒΙΝΤΕΟ με barwoman που έγινε VIRAL: Πελάτης δεν είχε να πληρώσει για τα ποτά και του πήρε το πορτοφόλι

Με την «οργή» μιας μπαργούμαν βρέθηκε ένας πελάτης που αποφάσισε να μην πληρώσει για τα ποτά που ήπιε.

Η νεαρή γυναίκα του άρπαξε το πορτοφόλι ως αντίποινα και το βίντεο της «κλοπής» έχει γίνει ήδη viral στο TikTok.

Η μπαργούμαν από το Τενεσί έγινε viral στο TikTok, όχι για το ταλέντο της στη μιξολογία, αλλά επειδή, όπως η ίδια εξήγησε σύμφωνα με τη New York Post, κράτησε το πορτοφόλι ενός πελάτη αφού απορρίφθηκαν οι κάρτες του.

Η Jemima June (@jemimajune_), λοιπόν, έχει γίνει viral στην εφαρμογή αφού μοιράστηκε πλάνα από το πώς είναι να είσαι μπαργούμαν σε ένα μπαρ στη δημοφιλή οδό Broadway του Νάσβιλ. Μέχρι την Κυριακή, το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 10 εκατομμύρια φορές από τότε που το δημοσίευσε το Σάββατο.

@jemimajune_

♬ original sound – Jemima June

Η Jemima μοιράζεται συνήθως βίντεο στον λογαριασμό της που περιγράφουν λεπτομερώς τις διάφορες εμπειρίες της από την εργασία της στο μπαρ, με το τελευταίο της στο TikTok να δείχνει πώς διαχειρίζεται μια κατάσταση όπου η κάρτα ενός πελάτη απορρίπτεται.

«Μια γεύση από ορισμένες καταστάσεις που πρέπει να χειριστείς ως μπαργούμαν στο Broadway του Νάσβιλ», γράφει το κείμενο στην οθόνη.

Στο βίντεο, η Jemima, δείχνει πώς προσπάθησε να χρεώσει τον άνδρα με 27 δολάρια για σφηνάκια όταν η κάρτα του απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με την June, το μπαρ στο οποίο εργάζεται στο Νάσβιλ έχει μια καταμέτρηση αλκοόλ όπου κάθε σταγόνα πρέπει να καταγράφεται, και αν ένας πελάτης δεν πληρώσει, τότε το κάνει εκείνη.

«Λοιπόν, χρειάζομαι 27 δολάρια τώρα αμέσως, γιατί έχεις ήδη πάρει τα σφηνάκια», ακούγεται να λέει η June στο κλιπ. Ο άντρας φέρεται στη συνέχεια να της είπε ότι ο φίλος του θα πλήρωνε τα ποτά, αλλά η June, συνειδητοποιώντας ότι ο άντρας ήταν μεθυσμένος και πιθανότατα δεν θα επέστρεφε, ζήτησε το πορτοφόλι του ως εγγύηση.

«Πήγαινε να μου φέρεις 27 δολάρια και θα σου δώσω πίσω το πορτοφόλι σου», του λέει ενώ περισσότεροι πελάτες αρχίζουν να σχηματίζουν ουρά στο μπαρ. «Χάνεις τον χρόνο μου, όλοι αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν για ποτά».

Σχεδόν μια ώρα αργότερα, ο άνδρας επέστρεψε με τον φίλο του για να πληρώσει τον λογαριασμό.

(Newsbeast – scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί