Το TikTok μάζεψε $100.000 για να πάρει σύνταξη ένας 82χρονος ταμίας του Walmart

Είναι τελικά σε θέση να συνταξιοδοτηθεί μετά από μια απίθανη πράξη καλής θέλησης

Ένας 82χρονος Αμερικανός βετεράνος και ταμίας του Walmart είναι τελικά σε θέση να συνταξιοδοτηθεί μετά από μια απίθανη πράξη καλής θέλησης.

Ο Γουόρεν Μάριον, από το Κάμπερλαντ του Μέριλαντ, έλαβε μια επιταγή ύψους 108.682 δολαρίων την περασμένη εβδομάδα χάρη στη γενναιοδωρία δεκάδων διαδικτυακών δωρητών.

Για τον 82χρονο είχε δημιουργηθεί ένα GoFundMe από τον Ρόρι Μακάρτι, που είναι ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ωστόσο με μεγάλο κοινό στο TikTok.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε και με τους δύο τον Δεκέμβριο μετρά πάνω από τρία εκατομμύρια views.

Ο Μακάρτι ήθελε να βοηθήσει τον Μάριον, βετεράνο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και χήρο, να «κάνει τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει», ανέφερε στην ανάρτησή του στο GoFundMe, όταν ξεκίνησε την εκστρατεία τον περασμένο μήνα.

Είναι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που ονομάζεται Bug Boys μαζί με έναν δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok – έχει περίπου 300.000 followers – με το ίδιο όνομα, όπου δημοσιεύει βίντεο με διάφορα ζωύφια.

Όπως εξήγησε, εμπνεύστηκε να προσπαθήσει να βοηθήσει τον ηλικιωμένο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του λόγω μιας παρόμοιας ιστορίας που είδε στο TikTok. Ένας άλλος 82χρονος εργαζόμενος στα Walmart κατάφερε να συνταξιοδοτηθεί χάρη σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως και σε έναν διαδικτυακό έρανο.

«Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης… έμεινα έκπληκτος βλέποντας αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα να εξακολουθεί να κάνει βάρδιες 8 κι 9 ωρών», έγραψε στη σελίδα GoFundMe.

Η καμπάνια στέφθηκε με επιτυχία. Ο Μακάρτι πέτυχε τον στόχο του για τη συγκέντρωση χρημάτων και την περασμένη εβδομάδα, ο Μάριον πήγε για τελευταία φορά στη δουλειά του.

Τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα κατέγραψαν τον 82χρονο πλέον συνταξιούχο να μπαίνει στο πάρκινγκ του Walmart με μπαλόνια και να τον υποδέχονται τα χειροκροτήματα αγαπημένων του προσώπων.

Η πρώτη λέξη από το στόμα του αφού του έδωσαν την επιταγή ήταν «Ουάου».

Μιλώντας στην εφημερίδα Cumberland Times News τον Δεκέμβριο, είχε πει ότι με τα χρήματα αυτά θα αποπληρώσει το σπίτι του και θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Φλόριντα για να δει τα παιδιά του.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο καλός Θεός με ευλόγησε για όσα έκανα στα νεανικά μου χρόνια», δήλωσε.

lifo. gr – BBC / photo: pexels

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί