• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το «τερμάτισε» ο Βαλάντης – Άφησε άφωνους τους πάντες, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το «τερμάτισε» ο Βαλάντης – Άφησε άφωνους τους πάντες, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Είπε θα ψήφισε Τραμπ, αλλά αυτό που παρουσίασε μάλλον ο Μπάιντεν θα το ενέκρινε ...

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Βαλάντης, το πρωί της Παρασκευής, στο «Ευτυχείτε» του OPEN. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε άκρως προστατευμένος για τον κορονοϊό και εξήγησε τους λόγους.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το εμβόλιο κατά της πανδημίας του κορονοϊού. «Σίγουρα όταν θα έρθει η στιγμή θα κάνω το εμβόλιο, θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση όλου του κόσμου. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, είμαι ένας υγιής άνθρωπος προς το παρόν οπότε και είμαι λιγότερο αγχωμένος. Αν προκύψει μια μετάλλαξη και γίνουν χειρότερα τα πράγματα, πάλι το ξανασκέφτεσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

«Όταν ξεκίνησε η κατάσταση του κορονοϊού, θυμάμαι πως ήταν 8 Μαρτίου γιατί μου ακυρώθηκε μια εμφάνιση, έβλεπα όλους να μην φοράνε μάσκα. Επειδή είμαι και σπουδαστής πια και επαναφοιτώ στα ΤΕΙ Αθήνας και το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τη βιολογία του ανθρώπου. Έτσι έλεγα από την αρχή και από το καλοκαίρι ότι θα δούμε κρούσματα τον χειμώνα και δεν το πίστευαν» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα, λοιπόν, ότι το μόνο που δεν προστατεύουμε είναι τα ρούχα μας. Ο ιός μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο και θα μεταφέρεις τον ιό μέσα στο σπίτι σου αν έχεις κάτσει κάπου».

gazzetta