Το καρφί του Έντι Μέρφι για τον Γουίλ Σμιθ στις Χρυσές Σφαίρες που ξεσήκωσε το κοινό

Ο Έντι Μέρφι έκλεψε την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες, την Τρίτης το βράδυ, επικαλούμενος την περιβόητη κατάρρευση των Όσκαρ του Γουίλ Σμιθ.

Ο θρύλος του «Beverly Hills Cop», τιμήθηκε με το βραβείο Cecil B. DeMille για την «εξαιρετική συνεισφορά στον κόσμο της ψυχαγωγίας» και αναστάτωσε τους προσκεκλημένους καθώς τελείωσε την ομιλία του με ένα αστείο σε βάρος του Σμιθ.

Αφού έδωσε μια κάπως συγκρατημένη ομιλία αναφορικά με την καριέρα του, που μετρά περίπου τέσσερεις δεκαετίες, ο κωμικός ολοκλήρωσε λέγοντας «έχω να δώσω κάποιες συμβουλές επιτυχίας για νέους ηθοποιούς».

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα πλάνο που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε, να έχετε ευημερία, μακροζωία και ψυχική ηρεμία», δήλωσε ο Μέρφι. «Αυτό το πλάνο το ακολούθησα σε όλη μου την καριέρα. Είναι πολύ απλό, είναι τρία πράγματα. Απλώς κάνετε αυτά τα τρία πράγματα: Πληρώστε τους φόρους σας. Προσέξτε τις δουλειές σας… Και κρατήστε το όνομα της συζύγου του Γουίλ Σμιθ μακριά από το στόμα σας!»

Ο Μέρφι ανέβασε τον τόνο της φωνής του όταν έδωσε την τελευταία του συμβουλή, μιμούμενος την οργή του Σμιθ επί σκηνής που επισκίασε τα βραβεία Όσκαρ του περασμένου έτους. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο σταρ του “Men in Black” εισέβαλε στη σκηνή, χαστουκίζοντας τον κόμικ Chris Rock που είχε κάνει ένα αστείο για την αλωπεκία της Jada Pinkett Smith.

(skai. gr / photo: scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί