Το “καρφί” της Μισέλ Ομπάμα για τον Μπαράκ έκανε τον γύρο του διαδικτύου

«Θα ήταν σαν τον Μπαράκ Ομπάμα»

Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα δήλωσε ότι ήταν «χαρούμενη» που δεν απέκτησε γιο επειδή θα είχε γίνει ακριβώς όπως ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Η 61χρονη Μισέλ Ομπάμα έκανε μια έντονη κριτική στο επεισόδιο της Τετάρτης του “IMO”, του podcast που παρουσιάζει με τον αδελφό της Κρεγκ Ρόμπινσον , καθώς τα αδέλφια συνομιλούσαν με την ραδιοφωνική παρουσιάστρια του Hot 97, Άντζι Μαρτίνεζ, η οποία υποστήριξε ότι η μητέρα δύο παιδιών “έπρεπε να είχε βάλει και ένα αγόρι στο παιχνίδι”.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν απέκτησα αγόρι», δήλωσε ξεκάθαρα η μητέρα της Σάσα και της Μάλια.

«Επειδή θα ήταν ένας Μπαράκ Ομπάμα. Ωχ», είπε η συγγραφέας του «Becoming» , κοιτάζοντας κάτω και κουνώντας το κεφάλι της για να δώσει έμφαση.

«Ένα μωρό Μπαράκ! Θα ήταν καταπληκτικό», αντέτεινε με ενθουσιασμό η Μαρτίνεζ.

«Όχι, δεν νιώθω τίποτα για αυτό», είπε η Μισέλ Ομπάμα.

Ίσως όπως ήταν αναμενόμενο, οι σκέψεις της Ομπάμα υποδείκνυαν μια πιθανή ενασχόληση με τον 32χρονο γάμο της με τον πρώην πρόεδρο – για τον οποίο πολλοί εικάζουν ότι βρίσκεται σε τέλμα .

«Δίδαξέ τον [γιο σου] πώς να αντιμετωπίζει την τροχαία, αλλά μάθετέ τον και πώς να επικοινωνεί σε έναν γάμο και να είναι ένας πατέρας που να ακούει», είπε η Ομπάμα προτού χλευάσει την ιδέα να αποκτήσει ένα μωρό, τον Μπαράκ.

Παρά τα “καρφιά” η Μισέλ επαίνεσε τον σύζυγό της για την ανατροφή των παιδιών του μόλις την περασμένη εβδομάδα σε μια συνέντευξη με τον θρύλο της ροκ – και γνωστό Δημοκρατικό – Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Νομίζω ότι ο Μπαράκ είναι ακριβώς όπως εσύ ως ένας καταπληκτικός πατέρας, το κάνει με πολύ μεγαλοπρέπεια, σωστά», δήλωσε η Ομπάμα στο The Boss στις 11 Ιουνίου «κατά τη γνώμη μου».

Η συγγραφέας του «Overcoming» αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θεραπεία και «μεταβαίνει» σε μια διαφορετική φάση της ζωής της.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί