• Αρχική
  • Άρθρα
  • LIFE
  • Τι είπαν κάποιοι από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες του κόσμου μετά τη νίκη Τραμπ

Τι είπαν κάποιοι από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες του κόσμου μετά τη νίκη Τραμπ

Είπαν μετά τη νίκη Τραμπ:

 

PETER THIEL, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ PAYPAL ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ
«Συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ. Έχει ένα φοβερά δύσκολο έργο, δεδομένου ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας μας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό.»


JACK MA, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ALIBABA
«Δε φοβάμαι, πιστεύω πώς μια υγιής και θετική σχέση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ είναι τόσο κρίσιμη, ιδιαίτερα αυτόν τον αιώνα. Η υπ ‘αριθμόν ένα και δύο οικονομία στον κόσμο εάν συνεργαστούν θα λύσουν πολλά προβλήματα – φτώχεια, αρρώστιες, περιβαλλοντικά. Αλλά αν δε συνεργαστούμε, θα είναι καταστροφή.»


RICHARD BRANSON, ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ VIRGIN
«Η εκλογή αυτή έχει προκαλέσει αναμφίβολα μια μόνιμη βλάβη, τόσο στο συλλογικό ψυχισμό της Αμερικής και στη πολιτική βούληση των ηγετών της να συνεργαστούν. Αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν: να προστατεύσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες, να σταθούμε ενάντια στη μισαλλοδοξία, και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.»


HOWARD SCHULTZ, CEO ΤΩΝ STARBUCKS CEO
«Ως Αμερικανοί, πρέπει να τιμήσουμε τη δημοκρατική διαδικασία. Έχουμε έναν εκλεγμένο πρόεδρο και είναι ευθύνη μας ως πολίτες να του δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει καλά και να ενώσει τη χώρα μας.Είτε είστε ευχαριστημένοι ή απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ο καθένας μας εξακολουθεί να έχουν τη δυνατότητα επιλογής. Σήμερα και κάθε μέρα, έχουμε μια επιλογή στο πώς αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο στα σπίτια μας, στις γειτονιές μας, και φυσικά στα καταστήματά μας.»


JAMIE DIMON, CEO ΤΗΣ JPMORGAN CHASE
Μόλις ζήσαμε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες εκλογικές διαδικασίες στην ιστορία, μια διαδικασία που μπορεί να γίνει ακόμη πιο δύσκολο αφού πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη. Αλλά αυτό καθιστά ακόμα πιο σημαντικό από ποτέ να «επουλώσουμε» τις πληγές του έθνους μας και να γεφυρώσουμε τις διαφορές των Αμερικανών από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αναγνωρίζοντας ότι η διαφορετικότητα μας είναι η βασική δύναμη του έθνους μας, πρέπει όλοι να ενωθούμε για να λύσουμε τις πιο σοβαρές προκλήσεις μας.


SIR MARTIN SORRELL, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ WPP
«Είναι ουσιαστικά ένα δεύτερο Brexit… Τα αυξημένα επίπεδα αβεβαιότητας θα σημαίνουν περισσότερο δισταγμό στη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο από τους ανθρώπους όσο και τις κυβερνήσεις. Αλλά μπορεί να επιταχύνει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που μπορεί να μειώσουν την αβεβαιότητα και να αυξήσουν τις επενδύσεις.»


AKBAR AL BAKER, CEO ΤΗΣ QATAR AIRWAYS
«Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον θα καταδείξει ότι το Κατάρ και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία και είναι σύμμαχοι.»

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu