Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα άγνωστο στους περισσότερους κόλπο το οποίο μας επιτρέπει με ελάχιστο δυνατό κόστος να αρωματίσουμε κλειστούς χώρους, όπως για παράδειγμα το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου.
Το κόλπο βασίζεται στις ιδιότητες του ξύλου και κυρίως στην ικανότητά του να εμποτίζεται με αρωματικές ουσίες και στη συνέχεια να απελευθερώνει ελεγχόμενα το άρωμα με το οποίο… εμπλουτίστηκε.
Χρησιμοποιώντας ένα κοινό μανταλάκι, μπορούμε να αρωματίσουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα και αποφεύγοντας τις χημικές ουσίες.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε το αγαπημένο μας αιθέριο έλαιο και να ρίξουμε μερικές σταγόνες από αυτό πάνω στο ξύλινο μανταλάκι.
Ειδικά τον χειμώνα όταν δηλαδή το σύστημα κλιματισμού εκλύει θερμό αέρα, η απελευθέρωση των αρωματικών ουσιών από το ξύλινο μανταλάκι ευνοείται ιδιαίτερα, ωστόσο και το καλοκαίρι επιτυγχάνεται το ίδιο.
Να σημειωθεί ότι το αιθέριο έλαιο θα πρέπει να ανανεώνεται σε τακτό χρονικό διάστημα.
Προσοχή χρειάζεται στο σημείο που θα τοποθετήσουμε το μανταλάκι αλλά και στον τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τη δημιουργία κάποιου σημαδιού πάνω στους αεραγωγούς του ταμπλό. Ένα μικρό κομμάτι χαρτονιού ή μαλακού πλαστικού θα μπορούσε να προστατεύσει το σημείο επαφής του αεραγωγού με το μανταλάκι.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















