Τι αποκάλυψε ο Σταλόνε για το prequel του «Ράμπο»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα κυκλοφορήσει τα νέα του απομνημονεύματα τον επόμενο χρόνο.

Εν τω μεταξύ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενόψει της πρεμιέρας της 3ης σεζόν του ” Tulsa King ” και σχολιάζει μερικές από τις κλασικές ταινίες του.

Μια ταινία με θέμα την ιστορία του “John Rambo ” βρίσκεται ήδη στα σκαριά με τον Noah Centineo. Παρόλο που ο Stallone δεν συμμετείχε στα σχέδια για αυτήν, δήλωσε στο podcast Bingeworthy του The Playlist ότι είχε προηγουμένως τη δική του ιδέα για ένα prequel του “Rambo”.

Το είχε παρουσιάσει ως ένα πείραμα τεχνητής νοημοσύνης που θα τον μετέτρεπε σε έφηβο, είπε στο podcast. «Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελός», θυμήθηκε. «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι αρκετά εξελιγμένη ώστε να περάσει από τη Σαϊγκόν για να τον μεταφέρει πίσω στα 18 του χρόνια και ουσιαστικά να χρησιμοποιήσει την ίδια εικόνα. Οπότε δεν είναι και τόσο υπερβολικό».

Αλλά το «John Rambo» δεν είναι η μόνη επερχόμενη ταινία που βασίζεται σε έναν εμβληματικό τίτλο του Stallone. Ο Peter Farrelly σκηνοθετεί το δράμα «I Play Rocky» που βασίζεται στο «Rocky», με τον Anthony Ippolito να πρωταγωνιστεί ως ο αουτσάιντερ πυγμάχος. Αλλά ο Stallone είπε ότι αιφνιδιάστηκε όταν το άκουσε για πρώτη φορά. «Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα», είπε. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό».

«Από τη στιγμή που το έζησα, σκέφτηκα ότι ίσως μπορούσα να συμμετάσχω και να τους δώσω κάποια εικόνα», είπε, αν και αυτό φαίνεται απίθανο, καθώς το σενάριο φέρεται να έχει ολοκληρωθεί.

Τα απομνημονεύματά του με τίτλο «The Steps» θα κυκλοφορήσουν στις 5 Μαΐου. Σύμφωνα με την σύνοψη, «Σε μια αφήγηση που διαδραματίζεται μεταξύ της άφιξής του στη Νέα Υόρκη το 1969 και του θριάμβου του Rocky στα βραβεία Όσκαρ του 1977, ο Σταλόνε υφαίνει ένα ζωντανό και δυναμικό πορτρέτο αγώνα, επιβίωσης και, τελικά, επιτυχίας. Γράφει για τις πρώτες μέρες και τα τελευταία του χρόνια, καθώς και για την επιμονή, τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα που οδήγησαν όχι μόνο στη δημιουργία του Rocky, αλλά και σε μια καριέρα γεμάτη με αξιοσημείωτα εμβληματικούς ρόλους».

Η 3η σεζόν του “Tulsa King” κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου. Έχει ήδη ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί