Τι απαντά η Μαρία Κίτσου για τα Κορφιάτικα Βραβεία (Vid)

maria kitsou
"Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή", λέει η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου δεν παραβρέθηκε στα Κορφιάτικα Βραβεία, παρά το γεγονός ότι στην ίδια θα απονεμόταν βραβείο. Έτσι λοιπόν, ο Αρτ από τη Φωλιά των Κου Κου, παρέδωσε στην ηθοποιό το βραβείο για τον Α΄ Γυναικείο.

Γελώντας και με χιούμορ αντιμετώπισε η Μαρία Κίτσου την ιδιαίτερη αυτή απονομή και ευχαρίστησε και τον Κρατερό Κατσούλη για όσα είπε στην εκπομπή της Τρίτης. «Πραγματικά είστε θεοπάλαβοι όλοι σας!», είπε γελώντας η ηθοποιός και εξήγησε:

«Το βραβείο το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα, είναι απλό. Το είχα δηλώσει κιόλας. Έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή».

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αποχώρησε όταν ακούστηκε ότι δεν θα δώσουν το βραβείο στην Μαρία Κίτσου, η ηθοποιός είπε: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πάρα πολύ, παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σπαθί και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

zappit/ photo video screenshot